Sabah saatlerinde yola DİKKAT !

Sabah saatlerinde yola DİKKAT !

Kış  mevsiminin gelmesi ile birlikte hava sıcaklıklarında büyük farklılıklar yaşadığımız şu günlerde, gece ve Gündüz hava sıcaklıklarından dolayı  bazı konularda dikkat edilmesi gerekiyor.

Bunların başında gelen ise   karayollarında seyir halinde iken , aşırı hız,hatalı sollama,ani fren yapma gibi davranışlarda bulunmamamız  kendi sağlığımız ve başkalarının sağlığı açısından önem arz ediyor.

 MUDURNU – BOLU  KARAYOLUNA DİKKAT !

Yapımı devam eden ve bazı bölgelerde halen çalışma yapılan Mudurnu-Bolu karayolunda bazı kesimler sürücülere zor anlar yaşatıyor. Bu mevkilerde gece saatlerinde ve sabah erken saatlerde oluşan buzlanma ve sis zaman,zaman  maddi hasarlı kazalara sebep olabiliyor.

VATANDAŞIN BEKLENTİLERİ GERÇEKLEŞMEDİ

Mudurnu-Bolu karayolu için bazı bölgelerde vatandaş yıllarca yoldan şikayet ederek, şu yol bir yapılsa diye beklerken,  akıllardaki beklenti gerçekleşmedi. Karayolunun bazı kesimlerinde var olan virajlar aynen dururken, yolda sadece genişletme yapılması vatandaşın yüreğine  maalesef su serpmedi. Vatandaşlar , yeni yapılan yolda neden yine virajlar konuldu diye merak içerisinde …

 

 

www.mudurnuhaber.com

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir