Onur Mercan Göleti nin hali içler acısı

Gölet içler acısı

Mudurnu Bolu karayolu üzerinde  Yıldırım Beyazıt mahallesi sınırlarında bulunan Onur Mercan Göletinin hali içler acısı durumda.

 1995 Yılında Mudurnu Tavukçuluk A.Ş tarafından  bakımları yapılarak Mudurnu Halkına hediye edilen ve mesire yeri olarak kullanılan alan şu anda Çöplüğe dönmüş durumda .

Hafta sonlarında  Sünnet ve Düğün konvoylarının uğrak yeri olan  Onur Mercan Göleti içersindeki Çöp ve Şişeler görenleri hayrete düşürüyor. Vatandaşlar, zamanında  milyarlarca lira harcanan bu alanın Belediyenin sahip çıkmasını ve güzelleştirmesi gerektiğini belirttiler.

www.mudurnuhaber.com

“Onur Mercan Göleti nin hali içler acısı” için 2 yanıt

  1. Mudurnu Haber e teşekkur edıyorum..Bu goruntu olsun dıye o golet yapılmamıştı..Onur Mercan ısmı de beledıyemız tarafından bunun ıcın verılmemıştı ama malesef durum bu!!!

  2. Ne dandik haberlere yorum yapan arkadaşlar, bu habere neden yorum yapmıyorsunuz? Öyle ………tiri …..tan haberlere yorum yapacağınıza memleketimize sahip çıkalım. Kardeşim Rahmetli onur Mercan Göletini … k götürüyor. Sizde o pisliğin içine gidip Piknik yapıyor eğleniyorsunuz… YAZIKLAR OLSUN

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir