Nezaket VARLIK vefat etti

Mudurnu Kahveci Esnaflarından Merhum Sabri VARLIK ın eşi, Emekli Öğretmen Mustafa VARLIK ın Annesi Nezaket VARLIK  Vefat etti.

 

Merhumenin Cenazesi 13 Aralık 2012 Cuma günü yarın, saat 11.30 da Seyrancık  Mahallesindeki evinden alınıp, Büyükcami Önüne getirilerek kılınacak Cuma ve Cenaze Namazından sonra Beşkavak Mezarlığında Toprağa verilecektir.

Merhumeye Allah tan Rahmet Ailesine ve Yakınlarına Baş sağlığı dileriz.

www.mudurnuhaber.com

Baş sağlığı mesajı için: 0 546 272 85 69

 

                                             BAŞ SAĞLIĞI

Aile Büyüklerimizden  Elmacılar Sülalesinden Merhum  Sabri VARLIK Amcamızın Değerli Eşi Büyüğümüz, Nezaket VARLIK ın Vefatını teessürle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhumeye Allah tan Rahmet Ailesine ve yakınlarına Baş sağlığı dileriz.

www.mudurnuhaber.com

 

 

“Nezaket VARLIK vefat etti” için 10 yanıt

  1. Mekanı cennet olsun ailesinin başı sağolsun allah sabır versin

  2. Değerli büyüğümüze Mevla’dan rahmet ve mağfiretinin bol olmasını, kabrinin cennet olmasını dilerim. Hacı Sabri amcamızı ve diğer vefat eden tüm ELMACILAR’dan vefat edenleri de rahmetle anar, sevenlerine başsağlığı dilerim.

  3. Yakın akrabamız olan Elmacılar sülalelesinin tüm büyüklerini kaybettik. Allah geride kalanlara ALLAH sağlıklı, huzurlu bir ömür daim kılsın. Tüm ölmüşlerimizin ALLAH mekanını cennet etsin. Bizlerde dahil kabir azabı çektirmesin. Başınız sağolsun….

  4. MERHUMEYE ALLAH TAN RAHMET GERİDE KALANLARA SABIR DİLİYORUM.

  5. merhumeye allahtan rahmet eylesin mustafa varlık abimin ve varlık ailesinin başısağolsun son acıları olsun sevenlerinin allahtan sabırlar dilerim

  6. Komşularımdan bır değerlı buyuğumu kaybetmenın uzuntusu ıcersınde kendısıne toprağı bol gerıde kalanlara sabır dılıyorum..

    1. nezaket yengemize allahtan rahmet ailesine baş sağlığı diliyorum mekanı cennet olsun inşaallah

  7. Tüm dostlarıma teşekkür ederim (canım annam mekanın cennet olsun)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir