Mustafa Doğramacı ve Nezaket ATAR Vafat etti

Mudurnu ilçesi Hızırfakı Mahallesinden Hacı Mehmet ATAR ın Eşi, İlçe Devlet Hastanesi Personeli Metin KÖKDEN in Halası, Nezaket ATAR vefat etti. Merhumenin Cenazesi 30 EKİM 2012 salı günü bu gün saat 11.00 de Hızırfakı mahallesindeki evinden alınıp, Büyükcami önüne getirilecek, Kılınacak Öğle ve Cenaze namazından sonra Hacettepesi mezarlığında toprağa verilecektir.

Merhumeye Allah tan Rahmet Ailesine ve yakınlarına Baş sağlığı dileriz.

Baş sağlığı mesajları için : MetiN KÖKDEN 0 533 310 15 12

WWW.MUDURNUHABER.COM

 

Mudurnu ilçesi Ferüz Köyünden İsmail ve Mehmet DOĞRAMACI nın Babaları Mustafa DOĞRAMACI vefat etti.

Merhumun cenazesi 30 EKİM 2012 Salı günü bu gün kılınacak öğle ve Cenaze namazı sonrasında Ferüz Köyü mezarlığında toprağa verilecektir.

Merhuma Allah tan Rahmet Ailesine ve yakınblarına Baş sağlığı dileriz.

www.mudurnuhaber.com

 

“Mustafa Doğramacı ve Nezaket ATAR Vafat etti” için 2 yanıt

  1. NEZAKET HANIM TEYZENİN MEKANICENNET OLSUN ,ARKADAŞIM NECATİ(VALİ) VE ATAR AİLESİ YAKINLARININ BAŞI SAĞOLSUN.

  2. Nezaket annemize ve Mustafa abimize Rabbimden cennet dilerim. Vesileyle Kalender amcamı da anmadan geçemeyeceğim, Mudurnu TEK idare binamızın yanında komşumuzdu. Elemanımız Ustamız Tahsin TORAMAN dışarıdan dükkanın içine bakıyor, içerisi loş, geri köşede galender dayım eğilmiş iştahla yemek yiyor, afiyet olsun der ve yanına gider bakar ” maaşallah, pastaneden Kazım enişteden gelen kıymalı bidenin arasına tavuk budunun etini koymuş yiyorsunuz yanındada ayran oh, çok çok iyiymiş” der. Cevap çok önemlidir; “Tahsin Ustam galender işi idare ediyoz işte” der. Çok güzel komşuluklarımız geçti o sokakta. Fadıl amcamızla İğneci Hacı amcamızla, kahveci İhsan amcamızla….. Vefat edenlerin ruhları şad olsun.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir