Mudurnu’ya yeni Kaymakam

Mudurnu’ya yeni Kaymakam

Mudurnu Kaymakamlığı görevini, yurt dışı eğitimi alacak olması hasebiyle tamamlayan  Mudurnu Kaymakam Vekili Murat METE  görevini  104. dönem Kırıkkale Kaymakam adayı Mehmet Rıdvan DOĞAN a devretti.

Murat METE den anlamlı mesaj

Mudurnu’da Kaymakam  vekili olarak kısa bir süre  Kaymakam vekilliği  yapan Murat METE bir mesaj yayınladı.

Mete , mesajında şunları aktardı.

Görev yerimiz neresi olursa olsun kapımız siz Mudurnululara her zaman açık olacaktır.

Görev yaptığım dönemin tamamında olduğu gibi, desteğini esirgemeyen, hayırlı olsun dileklerini bildiren, güzel düşüncelerini ifade ederek vefa duygusunun en güzel örneklerini gösteren değerli Mudurnulu hemşehrilerime; görevlerimizin yerine getirilmesinde, yatırım ve hizmetlerin vaktinde milletimizin hizmetine sunulmasında, özellikle birlikte çalıştığım çalışma arkadaşlarıma, hayırseverlerimize, basın mensuplarına şükranlarımı sunuyorum.

Görev yaptığım süre boyunca Mudurnu’ya elimden geldiğince hizmet etmeye çalıştım. Mudurnu için yapabildiklerim zaten benim görevimdi. Ancak yapmak isteyip de zamanı yettirip yapamadıklarım elbette ki vardır. Benden sonra görev yapacak meslektaşım bıraktığımız yerden hiç şüphesiz bu yarışı devam ettirecekdir.

Görevimi ilçenizde sonlandırırken, kapımın ve gönlümün her zaman herkese açık olduğunu belirtir, sevgi ve saygılarımı sunarım.

www.mudurnuhaber.com

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir