Mudurnu’da Serdar GÖKHAN ismi

Mudurnu’da Serdar GÖKHAN ismi

Bolu nun Mudurnu ilçesinden yetişen Ünlü Sinema Sanatçısı Serdar GÖKHAN ın Mudurnu ilçesinde isminin sokak veya bir Parka verilmesi teklif edildi.

Mudurnu’dan yetişen Sinema Sanatçısı Serdar GÖKHAN ‘ın adının Mudurnu ilçesinde bir Çocuk Parkı veya bir sokağa verilmesi teklif edildi. Teklif ‘in Mudurnu Belediyesi Meclis Toplantısına önümüzdeki günlerde getirilerek tartışmaya açılması  bekleniyor.

www.mudurnuhaber.com

 

“Mudurnu’da Serdar GÖKHAN ismi” için 3 yanıt

  1. İnşallah dikkâte alınır ve gecikmeli de olsa kendine değer verilmesi ayrıca beni ve ailemi çok memnun eder.Serdar Gökhan benim (sevgili halamın oğludur)Çocukluğumuz birlikte ve Mudurnu’da birlikte geçmiştir.Kendisi de Mudurnu’yu çok sever.Öneriler çok güzel…Bizim sokağımızın DERE adı Serdar Gökhan olabilir…(tabi ki bu sadece bir öneridir.Duyarlılığından dolayı Sevgili Mudurnuhabere(Aydın Özpelit’e)ailem adına çok teşekkür eder sevgilerimi gönderirim.

  2. Çok geciken bir konu, inşallah tez zamanda çıkar.

  3. Çok gecikmiş bir karar; Mudurnumuzun yetiştirdiği evladı, Türkiyede herkes tarafından sevilen sayılan başarılı bir aktörümüzdür.Vilayet olarak zaten zor yetişen değerlerimize birde sahip çıkmasını da bilmiyoruz, buradan başlayarak inşallah bundan sonrakilere sahip çıkılır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir