Mudurnu ya yeni TOST Evi

Mudurnu Kaygana Mahallesi Ağaçlarbaşı mevkii Hükümet Konağı karşısında genç girişimci Yiğit AKMAN ın açtığı TOST evi çevreye hizmet veriyor.

MUDURNU TOST EVİ

Baba, Yıldırım AKMAN, kendi mülkümüzde oğlum Yiğit böyle bir iş yapalım dedi, bizlerde elimizden geldiği kadarı ile en iyi şekilde hizmet etmeye gayret ediyoruz dedi.

TOST MUDURNU

Akman,  TOST evinde Tost ve çeşitlerini hazırlayarak müşterilere servis yaptıklarını belirterek, istenildiği takdirde ev ve iş yerlerinede servis yapıyoruz dedi.

                            BAZLAMA TOST ÇİFT KATLI 

Akman, Bazlama Tostu Çift katlı yatıklarını ve müşterilerinden iyi not aldıklarını ifade ederek, vatandaşımız bu şekilde ucuza karnını doyurmuş oluyor dedi.

www.mudurnuhaber.com

TOST EVİ MUDURNU

“Mudurnu ya yeni TOST Evi” için 3 yanıt

  1. Çocukluğum yılangırpanların dükkanı. Hayılrı uğurlu olmasını bereketli bol kazançlar getirmesini dilerim.

  2. MUDURNUDA BİR MARKA DOĞUYOR.
    Mudurnumuzun değerli eski esnaflarından Yılmaz Akman agabeyimin oğullarından Yıdırım kardeşim ve oğulu yeğenim Yiğit İlçe girişindeki yeni işyerleri aileye hayırlı bereketli olsun Her işin başlangıcında zorluklar olabilir önemli olan sıtandart lezzet ve sıtandart hizmetdir ve tanıtımı önemlidir zamanla tüm eksikler ve sıtandart tamamlanacaktır yeterki daha fazla çalışalım tüketicilerle iletişimimizi sürdürelim.

    15 gün önce tost evini ziyaretimde memnuniyetle çalışmayı gördüm büyük heyacan duydum gördüklerim aklıma zıraat teknisyeni babam Tevfik Türesinin deneme ilk kümesi ve Kardeşim Oktay Türesinle birlikte İLK restaurant tecrübemiz gülhane parkı İstanbuldaki 5metrekarelik Çadır da pişmiş piliç satışımı yaşadım ve genç girişimcilerimizin mutlak ilerde büyük zincir olacağını gördüm çünkü heyacan varidi.Kendilerine dış raklam ve içerde bazı malzeme desteğinde bulunacağımı beyan ederek ayrıldım çok kısa bir zamanda sözümü yerine getireceğim baba dostlarımın evlatlarına inşallah.
    .Mudurnumuzda öğrencilerimize tüm halkımıza başlayan yeme içme hizmetleri turizmimizede büyük desteği olacaktır.
    Bu tip projelerin Mudurnudan doğması dileklerimle selam saygımı sunarım. Unutulmamalıdırki Altın Kemer Efsanesi de Amerikada küçük bir köfte dükganıyla dünya markası oldu.

  3. İŞ yeriniz hayırlı ugurlu ve bol kanazclı olmasını dilerim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir