Mudurnu ya yeni Kaymakam

 

Mudurnu ilçesine ÇATAK Kaymakamı  Kerem Süleyman YÜKSEL atandı.

1977 yılında İstanbul’ da doğdu. İlk, Orta ve Lise öğrenimini İstanbul’ da tamamladıktan sonra İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden 2002 yılında mezun oldu. 2004 yılında askerlik görevini tamamladıktan sonra 2005 yılında açılan Kaymakam Adaylığı Sınavıyla 93. Dönem Çorum Kaymakam Adayı olarak  Mülki İdare Amirliği mesleğine girdi. Sırasıyla; İl stajını Çorum Valiliğinde, Teftiş stajını Giresun İli Piraziz İlçesi ve Giresun İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğinde, Kaymakam Refikliği stajını Çorum İli Alaca İlçesinde, Kaymakam Vekaleti stajını Kastamonu İli Daday İlçesinde tamamladıktan sonra dört ay süreyle Ankara’ da İngilizce yabancı dil eğitimi aldı. Ekim 2007 tarihinden itibaren bir yıl süreyle İngiltere’ nin Manchester Üniversitesi’ nde yabancı dil ve Kamu Yönetimi eğitimi aldı. 6 Ekim 2008 tarihinde altı hafta süreyle Türkiye ve Orta Doğu Amme İdaresi Enstitüsü’ nde 41. Dönem “Kamu Diplomasisi Kursu’ ndan mezun olduktan sonra, 17 Kasım 2008 tarihinde İçişleri Bakanlığı Eğitim Dairesi Başkanlığı’ nda dört ay süreyle “Kaymakamlık Kursu’ na katıldı. 02/03/2009 tarihinde Yenifakılı İlçesinde görevine başladıktan sonra, 03/04/2009 tarihinde üçlü kararname ile Yenifakılı ilçesine asil Kaymakam olarak atandı. 29/08/2011 tarihli Mükerrer Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren üçlü kararnameyle Aydıntepe İlçesine, 07/08/2012 tarih ve 28377 sayılı Sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren kararnameyle ise Çatak İlçe Kaymakamı olarak atandı. Kaymakamımız iyi derecede İngilizce bilmektedir. Evli ve bir çocuk babasıdır.

 

www.mudurnuhaber.com

“Mudurnu ya yeni Kaymakam” için 4 yanıt

  1. Eşimin meslektaşı olan kaymakam beye Mudurnu da hayırlı çalışmalar dilerim.inşallah yeni kaymakamımız kalıcı olur ve mudurnuda kalıcı çalışmalar bırakır.–hoş geldiniz der ve başarılı çalışmalar dileriz.

  2. Memleketime hoş geldiniz. İnşaallah size de diğer görev yapmış olan kaymakamlar gibi üst görevlerde bulunmak nasip olur. Hayırlı uğurlu olsun efendim.

  3. Sayın Kaymakamız Süleyman Yüksel beye Mudurnumuza Hoş Geldiniz diyerek yeni görev yerlerinde selam saygımla başarılar diliyorum

  4. öncelikle kaymakam beye hoş geldiniz der,ilçemiz adına kalıcı ve hayırlı olmasını temenni ederim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir