MUDURNU YA HOŞGELDİNİZ ÇÖPÜ

Mudurnu ilçesi Kaygana Mahallesi sınırlarında MUDURNU İLÇESİNE HOŞGELDİNİZ sınırlarında Pazar günü sabahı , ilçeye dışarıdan gelen misafirleri yolun kenarında her yere dağılmış Çöp konteynırı karşılıyor.

Yolun kenarındaki Çöp Konteynırının etrafına dağılmış Çöpler saatlerce  ilçeye gelen Turist Kafilelerini Mudurnu yu tanıttı.

Çevreden geçenler  Mudurnu gibi Tarihi özelliği bulunan bir ilçenin ilk girişinde  bu görüntünün hiç hoş olmadığını belirterek,  Turizm ilçelerinde girişlerin yerel yönetim tarafından çok dikkatli düzenlenmesi gerektiğini, Çöp Konteynırlarının yol kenarlarına değil iç kısımlarda ve daha görünmeyen yerlerde bulunmasının daha iyi olabaileceği belirtildi.

www.mudurnuhaber.com

“MUDURNU YA HOŞGELDİNİZ ÇÖPÜ” için 11 yanıt

    1. Ne münasebet? Seçen de seçilen de Mudurnu’nun evladı. Ne yanlışı? Kime göre yanlış?

  1. 30 saniyelik bir görüntü Mudurnu Belediyesi’nin gafletiymis gibi görünüyor ya anında bravo! Bu fotografı çeken arkadas umuyorum ki fotografı çektikten sonra ortalığı temizlemistir, yoksa o Afrikalı cocuğun fotografını çekip arkasına bakmadan uzaklaşan -sözde- haberciden farkı yoktur gözümde. Ayrıca Allah hakkı icin söyleyin hanginiz ve kaç kere evinizin onunu supurdunuz?

    1. Sedat ABİ, O görüntüyü ben çektim, Fakat inan Afrikalı gibi değil, Bolu dan tarafa gitmiştim, dönüşte tekrar baktım hala aynı görüntü.Ortalığıda temizlemedim. Neden mi? Sen yaptın derler diye… Orada verilmek istenen mesaj şudur. Her kesin ortak görüşü, Turizm ilçesi bir şehrin girişinde ÇÖP konteynırlarını yolun dibine yerleştiriseniz olacağı budur. Biz habercilik anlayışımıza göre bu haberi yaptık, ama yapmayada bilirdik. Ama MUDURNU kaybederdi. Neden mi? Haber yapılmasaydı akşam üzerine kadar kalırdı, ve Mudurnu ya gelen Tur otobüslerindeki tüm vatandaşlar bu manzarayı görürdü.Haber verseydim inadına alınmaz yine kötü reklam olurdu, çünki örneği var. Ama biz haber yaptık diye hala düzeltilmeyen ve inat edilen işler de yok değil hani… Mesela defalarca haber yapmamıza rağmen Demirciler üst çarşı girişine bir LEVHA dikilmedi, Türkiye nin değişik yerlerinden ilçemizi ziyarete gelenler Lüks araçları ile çarşıya giriyor ve yaklaşık 200 metre kadar gidince yolun çıkışının olmadığını ya farkediyor veya Kahvelerin önündeki vatandaşlar söylüyor. Şöförün geri gitme kabiliyeti yoksa vay haline…Çarşıya çıktığınızda bir bakın Demirciler çarşısındaki saksılara hep araç izleri, duvarlara çarpanlar cabası… Yapılacak tek şey Büyükcami arkasına taşıta kapalı Levhası koymak… Bu şekilde yapılırsa sadece Esnafa gelen araçlar girer ve problem ve Kötü reklam ortadan kalkar. Ama biz yazdığımız için o levha oraya takılmıyor, Ben taksam sökerler, çözümü siz bulun. Allah hakkı için ben her gün Dükkanımın önünü yıkıyor ve süpürüyorum. Ben Atık Piller Topluyordum, Ben Mavi Kapaklar topluyordum, ama benim 2003 yılından bu yana topladığım ATIK pilleri toplayıp sattığımı, Kapakları toplayıp araba aldığımı düşünen hemşehrilerim için artık bıraktım , PİL VE KAPAK işini Belediyeler yapsın. Gerçi bizim Esnafımız bulmuş çaresini, uçkur bağlar gibi direklere Plastık su bidonları bağlamışlar ve çevredeki insanlar içlerine su kapaklarını atıyorlar. Mudurnu için buda büyük bir gelişme….BENDEN BU KADAR… NE YAPILIYORSA MUDURNU İÇİN….

      1. Gerçi bizim Esnafımız bulmuş çaresini, uçkur bağlar gibi Bu ne biçim bir cevap o yol ne zaman yapıldı nasıl yapıldı unutmayın Sayın Başbakan gelmese o yol hala dururdu.

      2. Değerli arkadasım;
        Yazdıklarını okuyunca dehşete düştüm. Bu kadar mı fesatiz cidden? Birbirimize karsı bu kadar mı sabırsız ve acimasiziz? Sen icinin temizliği ile elinden geleni yap. Hâlık bilir kimse bilmese de. Müfterinin yuzu elbet yere bakacaktır. Ama ben inanıyorum ki eninde sonunda hak yerini bulur, herkes hakkını alır.
        Selam ve saygilarimla…

      3. evet Erdektede 100 m. bir direklerde su bidonları var. içi mavi kapak dolu.ama birileri toplayıp satıyormuş.pes doğrusu….

        1. Ben belediyenin termal tesislerde çok faal olmasını,kesin sonuç alınmasını isterdim. Modern termal yapılmadıktan sonra Mudurnu ilerlemez.

  2. hemen atın belediyeye suçu dimi, ula hep işgüzarlık işiniz gücünüz :D belediyeye haber vereydiniz şurdaki çöp konteynırı dolu çöp arabasını yollayıverin diyen olmadımı hiç acaba :D yahu çere çöpe kalmış mudurnuda, devletü hümayün ne alemde meşk eder gavurun ellerinde… laiklik cumhuriyet vatan elden gitti gidecek , neyin kafasını yaşıyosunuz hala anlamış değilim :D yani bunu haber yapmaya gerek bile yok , telefon açıpta aldırıverseydiler… yahu deli kaymakam lazım oralara kemal sunal’ın filmindeki gibi :D bak nasıl oluyo memleket :D :D :D

    EDİTÖR: Aynen öyle, Mudurnu ya Bir Deli Kaymakam mutlak şart, buyrun gelin. Başka düzelmez.Yoksa Mudurnu elden gidiyor, Her yer Gübre kokusu…

  3. bu arada tabelada çok ilginç … görmediğiniz güzellikler için tekrar bekliyoruz ne demekki acaba :D iki dağ arası fesat deresi diyen beyinlerin bu tabeladan yola çıkıp, neyin güzelliğini gösterecekler ? … hmmm galiba fesatlık böyle bişi :D

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir