MUDURNU TERMAL DEVREMÜLK YERİNİ BULDU

MUDURNU TERMAL DEVREMÜLKLERİ NE İLK KAZMA MAYIS ‘TA VURULACAKbirturk1

 

Birtürkyapı tarafından projeleri hazırlanan MUDURNU TERMAL DEVREMÜLK Projesinde sona yaklaşılıyor.

Termal Projesi şu anki  Babas kaplıcalarından Mudurnu istikametine gelişte Fındıcak Köy sınırları içersinde tepe olan alanda gerçekleştirilecek.

birturk2

Şirket yetkilisi Finans Danışmanı ve Proje Müdürü Ayhan ATASOY, 2 yıldır uğraşılarımız devam ediyor, sonunda ,nşaallah Mayıs sonu Haziran başı gibi Proje start alacak dedi.

1 . ETAP 5000 DEVRE

Mudurnu Termal devremülklerinde 1. Etap ta toplam 5 bin devre nin olacağını belirten ATASOY,  toplam projeyi 120 dönüm arazi üzerinde ve  4 etap olarak düşünüyoruz, şimdi birinci etap için çalışmalarımız da sona yaklaştık, yakında inşaatlara başlayacağız dedi.

1.Etap Devre ile birlikte toplam 240 yataklı  Otel inşaatınında beraber başlanacağının müjdesi verilirken , bu Proje sayesinde Mudurnu’ya hayat gelecek işsizlik diye bir problem kalmayacak dedi.

Her etapta 5000 devre düşündüklerini ifade eden ATASOY, Pro bitiminde Mudurnu’da toplam 20000 devre olacak dedi.

birturk3

ÖRNEK PROJELERE BAKTIK VE HATALARI GÖZLEMLEDİK

Atasoy, çevremizde yapılan Projelere baktık ve yapılan hataları gözlemleyerek, Mudurnu’ya yapacağımız bu Devremülk projeleri üzerinde çok çalıştık, burada Profesyonel olarak 0 hata ile hizmet vermeyi planlıyoruz dedi.

 birturk4

YATIRIM YAPACAĞIZ,ENGELLER VAR

Mudurnu Termal Devremülkleri Pazarlama Müdürü Emre KUŞDİL, 2 yıldan bu yana sürekli engellemeler ile karşılaşıyoruz, yatırım yapacağız, mudurnu kazanacak , ama anlayamadığımız işler dönüyor dedi.

Haber: Aydın ÖZPELİT  www.mudurnuhaber.com

 

“MUDURNU TERMAL DEVREMÜLK YERİNİ BULDU” için 5 yanıt

  1. AYDIN BEY İYİ GÜZEL HABER YAPMIŞSINIZ DA 120 DÖNÜM ARAZİ NEREDE ARTI YER SAHİPLERİN HEBERİ BİLE YOK 17 DÖNÜM YER ALIP 120 DÖNÜM DİYE PROJE YAPIP DEVREMÜLK YAPMAK KOLAYSA O ZAMAN BİZDE BAŞLAYALIM ORADAKİ ARAZİ TOPLIMI 60 DÖNÜM YOK BİLE BİRAZ GERÇEKCİ OLMAKTA FAYDA VAR

    EDİTÖR: Sezai bey , bende biliyorum ama 120 dönüm diye bahsedilen Projenin tamamı,bu birinci ETAP, diğer etapları belki başka yere yapacaklar, illaki sizin orası olması şart değil ki… Fotoğrafları hususi koydum, anlayınız diye. Farkında iseniz sizin tarlaları boş bırakmışlar. Biz gazeteci olarak şu an planlara bakarız, Ortak değiliz,Tarlamızda yok orada satılacak. Sadece yatırımcı arkadaşlara yardımcı olarak tanıtım yapmak amavımız. Başka bir şey yok. Tabiiki sizde Proje yapabilirsiniz. Zaten şu ana kadar yapmadığınız kabahat. Mudurnu da insanlar birbirinin dedikodusunu yapasaya kadar, şimdiye çoktan 10 bin devrelik tesislerde sende, bende havuza giriyor olacaktık. İyi çalışmalar.

    1. aydın bey bızım mudurnuya ne yapacak olsalar mutlaka engel olurlar aslında engel olacaklarına yardımcı olsalar mudurnu eskı gunlerıne gerı doner iyı calışmalar

  2. Mayıs geldi vurulacak kazmalar gelmedi.Bırak kazmayı çivi bile gelmedi.Söze niye gelmedin saza niye gelmedin…. Gele gele Ahmet kayanın şarkısı geldi desteklenen akım sayesinde ülke bölündü bölünecek yola devammmm…

  3. Ben bu projeyi bir arkadadimdam duydum. Projenin ne gibi engellerle karsilastigini merak ettim. Bilgilendirirseniz sevinirim.

  4. Yorumlarda bizde yapardık ederdik gibi sözler gördüm.Yapılacak alan var bolu mudurnu doğasına birşeyler ekleyemediyseniz o sizin ayıbınız :) şuanda satış ofisimiz kuruldu yeni etaplarda daha güzel olacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir