MUDURNU SİTELERİ SATILIKTIR

 

Tazminat Borcumuz için İnternet sitelerimiz SATILIKTIR.

 

Bildiğiniz gibi, geçtiğimiz yıl MUDURNU KÜLTÜR VE TURİZM FESTİVALİ sonrasında Festivaldeki konukların Bolu Milletvekillerimize söyledikleri sözlerden dolayı yazdığım bir köşe yazısı sonrasında Davalık olmuştuk. Dava yı Kaybettik.

Borcumuzun bir kısmını ödedik ve geri kalan kısmı için ise son gün 31 ARALIK 2011 dir. Bizim ise MUDURNU için kaybettiğimiz Dava’da ödeyebileceğimiz Tazminat ın tek karşılığı İnternet sitelerimizi satışa çıkarmak oldu.

Çünkü biz bu işleri Ticaret için yapmadığımız için şu ana kadar bu siteler Memleketimizin tanıtılmasına faydalı olmuş, fakat şahsen benim sürekli zarar etmeme sebep olmuştur. O nedenle site Domainleri satılıktır.

 Başta Google Reklâmlarında ilk sırada çıkan ve binlerce arama motorlarına kayıtlı Mudurnu ilçesinin 1999 yılından u yana kayıtlı internet tanıtım sitesi MUDURNU.COM sitesini bir Mudurnulu hemşerime satmak isterim. Veya Mudurnu Haber Sitesine Genç ve dinamik Memleket sevgisi taşıyan genç Kardeşlerime devretmek isterim.

Ve şu an üzerime kayıtlı 20 den fazla MUDURNU ile ilgili Domainler de satılacaktır.

www.mudurnuhaber.com

www.mudurnu.com

www.mudurnuturizm.com

www.mudurnuorganik.com

www.mudurnuagroturizm.com

www.mudurnugundem.com

WWW.MUDURNUMARKET.COM

Ve özel domainlerde  (ALAN İSİMLERİ )satılıktır.

“MUDURNU SİTELERİ SATILIKTIR” için 7 yanıt

  1. mudurnuhaber.com ‘u satılığa çıkartman beni çok üzdü. İnşallah bu siteyi satmadan borcunu ödersin. Allah yardımcın olsun. selamlar…

  2. Mudurnu ile ilgili gerçek ve dogru haber yapan tek sitenin el değiştirmesi kötü olabilir. İnş sorununu siteleri el değiştirmeden halledebilirsin…

  3. Aydın abi seninkide pire için yorgan yakmak gibi bişey olmuş..

    1. Çok kıymetli, Değerli dostum, Dava arkadaşım, Destekçim: Değerli Kardeşim, seninde bildiğin gibi Pireler artık çok fazla vucudumu kaşındırmaya başladı. Onlarla yaşayamam, en güzeli Yorganı yakıp, yeni bir yorgan edinmek. Siz MUDURNU gençliğine http://www.mudurnuhaber.com sitesini MAYIS 2012 itibari ile emanet edeceğim. Ekibini kur kardeşim. Başarılar.

  4. değerli arkadaşım öncelikle meydanı başkalarına bırakmamanı tavsiye ediyorum.bu oynanan oyun sessiz çoğunluğun sesini kesme oyunundan başka birşey değildir.çünkü bizim MUDURNU daki insanlarımızın çoğunda sen iyiyken herkes dostun,düştüğün vakit yoktur dostun.

    sana şu cümleyi yazayım da düşmanlarını güldürmemeni hatırlatayım.

    -eğer bir işi imkansız diyerek bırakırsan;ertesi gün,o işi başkalarının başarırken çıkarttığı gürültüyle uyanırsın!
    -zor diye birşey yoktur,imkansız biraz zaman alır.

    1. Çok kıymetli Hemşerim
      Ortalık başkalarına kalsın , hiç problem değil. İnsanların sizi anlayamadığı bir toplumda yaşamaktansa Köye gidip Hayvanat ile vakit geçirmek ve üstüne üstlük kazanç sağlamak sağlığım açısından iyi olacaktır. Eğer MUDURNU da bir başarı olursa yine ben sevinirim. Kim yaparsa yapsın. Ama 1999 yılında bu işe başladığımızda kimse İnternet sitesinin ne işe yaradığını bilmezken, şu an herkes internetten sesini duyuruyor. İlgine teşekkür eder,m.

      1. kendini yanlızmı sanıyorsun h.aydın he ya arkanda biz varız biz hiç biryere gtmiyorsun ölüme çare yok gelip yanına yarın ayrıntılı konuşalım degerli hemşerilerim benim güzel ilçemin güzel insanları h. aydın bey çok fedakar azimli insan lütfen sahip çıkalım

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir