Mudurnu Merkeze BARAJ müjdesi

Mudurnu Merkeze BARAJ müjdesi

Bu haberde sadece Fotoğraf kullanılmıştır. Değerlendirme vatandaşa aittir. Mahalle sakinlerinden gelen şikayet üzerine yapılmıştır.

 

 

 

NOT: Mahalle sakinleri 1 Haftadan bu yana Mahallelerinde suyun tutulmaya başlandığını ifade ettiler.

www.mudurnuhaber.com

 

“Mudurnu Merkeze BARAJ müjdesi” için bir yanıt

  1. YORUM 1-KÜÇÜK BİR SU BİRİKİNTİYLE BELEDİYEYE ÇAMUR ATANLARA SON YAĞAN YAĞMUR KAPAK OLUN :))))))
    YORUM 2- YLDIZ ENTEGREYE ODUN YETİŞTİRMEK İÇİN ORMANLARI KATLEDENLERE YAĞAN YAĞMUR KAPAK OLSUN.

    İBRAHİM ABİ,,,,,

    yorum 1 – cevap Küçük bir su birikintisi dediğin şeyi, bizim Haberimizin ardından beeldiye ekipleri kolları sıvadı. Sabahtan yapmaya başladılar. Maksat Çamur atmak değil, Ama kusura bakma sizin gibi Yağcılıkta yapamıyorum ben, Mahalleli şikayetçi oldu, Mahalleli kazandı. Bir haftadan beri SU Patlağı Tonlarca su boşa gitti. Ben Fotoyu paylaşmasaydım tonlarca su yine boşa gidecekti. Ben kendime bu tip davranıştan dolayı Mudurnulular adına TEŞEKKÜR EDERİM.

    yorum 2. cevap, Esas sizin köyden Kamyonlar geçerken La şu kamyondaki Çamladan ne okkalşı AVLA olur deyenlere KAPAK olsun. Bobaslı abi…

    NOT: Sizde bilirsiniz TRT den dolayı biz Hbaerciyiz ve MUDURNU için çalışıyoruz. Eğer böyle yapmazsak ANKARA dan Mudurnu ya geldiğinizde içeçek su bulamassınız.

    İbrahim abi, ANKARA işlerini siz iyi bilirsiniz. Bide İstersen PATRONUN Partisini karıştırma belki sizin partiden olabilir. :)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir