Mudurnu Maymuncular Göleti kurudu

Mudurnu ilçe merkezi Musalla Mahallesi sınırlarında bulunan ve Mudurnuluların Mesire yeri olarak kullandıkları alandaki Maymuncular Göleti bakımsızlıktan dolayı kurudu.

Havaların ısınması ile birlikte, Gölet suyu bakımsızlık nedeni ile altından su kaçıararak kurudu. Mudurnu şehir merkezi sınırlarında vatandaşların tek Mesire alanı olan  gölet içersinde yaşayan Balıklar ise telef oluyor.

www.mudurnuhaber.com

“Mudurnu Maymuncular Göleti kurudu” için 2 yanıt

  1. Göleti besleyen derede gayet güzel su var ancak bu su gölete borularla geliyor ve boruların içlerinin itfaiyenin basıçlı suyuyla açılması gerektiğini söylediler. Orada kurulu bir düzen var sadece suyun salınması ile göl yavaş yavaş dolar ancak ilgilen bir tek Mehmet Amca vardı oda baş edemeyince zavallı balıklar ölüme terkedildi. Allah(cc) korusun Mudurnudaki tarihi yapıların çoğu ahşap, olası bir yangında yangın söndürme uçakları yada helikopterleri taa Abanta mı gidecekler? Masstaş göleti zaten sığ ordan su almak imkansız..

  2. Bu göletin ne şartlarda nasıl yapıldığını niye çok acele açılışa yetiştirildiğini çok iyi biliyorum, oranın Devlet adına kontrol formenliğini yapan arkadaşıma Dairesinin başı o zamanki Müdüründen aşırı talimat gelmesi sonucunda alt yapısı tamamlanmadan burası hizmete açılmıştır. “Arkadaşım sen buralısın göreceksin bak burası 10 sene dayanmayacak sızdıracak dağılacak ” demişti. Gene iyi dayandı! Haklıymışsın be Turgut’um, Sebenli gacım.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir