Mudurnu Kuran Kursu hizmete açılacak

Mudurnu Kuran Kursu hizmete açılacak

Mudurnu Merkezinde bulunan  ve uzun yıllardır Mudurnu ilçesine hizmet eden ve binlerce Talebe yetişen Mudurnu Kuran kursu bakımsızlık nedeni ile tam anlamı ile kullanılamıyordu.

Diyanet Vakfı nın bünyesinde bulunan ve Mudurnu Müftülüğü organizesindeki Mudurnu Kuran Kursu binası için geçtiğimiz yıl  bir çalışma yapılmak istenmiş ve yıkım kararı çıkartılması için çalışmalar yürütülmüştü. Vatandaşlardan gelen tepkiler üzerine  yıkım kararı iptal edilen Mudurnu Kuran Kursu için Mudurnu Müftülüğü  binada tadilat çalışması yapmaya hazırlanıyor.

 TADİLATLAR YAPILIP  TALEBE YETİŞTİRİLECEK

Mudurnulu vatandaşlar Taşkesti Beldemiz ve Komşu il ve ilçelerde Kuran Kurslarının Talebe yetiştirerek buralarda okuyan öğrencilerin   bölgelerine faydalı olduğunu ve bu çalışmaların  yıllardır Mudurnu’da bilindiğinin altını çizerek , Mudurnu ilçesinde  atıla yakın bir şekilde duran Mudurnu Kuran Kursu binasının tadilatlarının yapılarak  faal duruma getirilmesi gerektiğini belirttiler.

Mudurnu  Müftülüğü ve İlim yayma Cemiyeti nin her hafta birlikte organize ettiği Genç, Yaşlı ve Cami cemaatinin katıldığı  Pazartesi sohbetlerinin Mudurnu Müftülüğü  vaizi  ve  Diyanet işleri Hocaları tarafından verilen sohbetler esnasında  sohbete katılanlar tarafından dile getirilmesi ile  bir çalışma başlatıldı.

www.mudurnuhaber.com

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir