Mudurnu Kızılay Kongresi yapıldı

Mudurnu ilçesi KIZILAY Kongresi Mudurnu Belediye Düğün salonu altında  sanat merkezinde yapıldı.

  TOPLAM ÜYE 160 Katılan üye 66

Mudurnu ilçesi KIZILAY derneğinde toplam üye sayısının 160 civarında olduğu belirtilirken,  31.12.2012 tarihi itibari ile yıllık aidatını yatıranlar oy kullanabildi.

 SEÇİMLERE 2 LİSTE GİRDİ

Seçimlere 2 liste ile girilen Mudurnu KIZILAY ilçe Başkanlığı bu seçimlerde  heyecana yol açtı. Daha önceki seçimlerde rakip bulamamaktan şikayetçi olanlar yine aday olup, çeşitli çalışmalar yaparak  koltığu garantiledi. Mehmet KÜÇÜKATALAY 45 oy alarak başkanlığa devam dedi.

 Aydın ÖZPELİT  ( Her canlı ölümü tadacaktır)

Başkanlık yarışında bende varım diyen Aydın ÖZPELİT, Divan heyetinden  söz istedi.

ÖZPELİT, Konuşmasında şunlara yer verdi.

Mudurnu ilçemizde yıllardır gençler çıkıp KIZILAY  da görev alsınlar denirdi. Ama bu günlerde görüyorum ki   gençlerin KIZILAY a sahip çıkması bazı kesimler tarafından rahatsızlık yaratıyor.

Amacımız Türk Kızılayını en iyi şekilde Mudurnu da temsil etmek  ve faaliyetleri çeşitlendirerek Mudurnu ya katkı sağlamaktır dedi.

ÖZPELİT, bu gün seçim var, gönül isterdi ki  tek bir liste ile çıkılıp, Mudurnu kazansın ama, maalesef koltuk sevdası insanı bırakmıyor demekki…

 ÖZPELİT,Bazı makam ve mevkilerde bulunan insanlar peşinden gelecek kişileri yıllar önce  yetiştirmesi gereklidir. Hiç kimse ölümsüz değildir. Her canlı bir gün ölümü tadacaktır. Bu nedenle bizlerde Mudurnu ilçemiz için faydalı olmak istiyoruz , dedi.

 

 BİR ZAMANLAR  KIZILAY KONGRESİNDE  İNSANLAR DOLAR TAŞARDI

 Yıllardır üyelik işlemleri için bekleyen arkadaşlarımızı, büyüklerimizi ziyaret edeceğiz. Şu an burada sadece  85 kişinin  oy kullanacağını biliyorum. Toplamda 160 civarında üye var, ve bunların sadece 85 inden üyelik aidatı alınmış , diğer üyeler göremedim deniliyor, Mudurnu gibi yerde günde 10 kez gördüğünüz ve  Denetçi olarak  yazdığınız Seçkin BEYHAN   dan bile aidat alınmadıysa  nasıl bir bahane göstereceksiniz merak ediyorum.

 

 KIZILAY İLÇE YÖNETİMİ ŞU ŞEKİLDE

 BAŞKAN: Mehmet KÜÇÜKATALAY  45 -oy

Hayri ERGEN                                 45 -oy

Mehmet TÜRESİN                       45-oy

Metin KARADEMİR                   45 -oy

Mehmet ASTARCI                       44-oy

Hamdi ASTARCI                          44-oy

Fikret TAŞPINAR                         44-oy

Mehmet İNEGÖL                          40 -oy

Hayrettin ULU                               35-oy

Mehmet BAŞAL                             26-oy

Metin SOYGÜR                              25-oy

ŞUBE  DENETÇİSİ ASİL ÜYELİĞE : Seçkin BEYHAN  Gelen Merkez Genel Kurul Asil Delegeliğe İsmail ATLI ve Cevat KOZAN seçildi.

www.mudurnuhaber.com

 

“Mudurnu Kızılay Kongresi yapıldı” için 6 yanıt

  1. Hayırlı uğurlu olsun, Mehmet aibimizi ve de ekibini kutluyorum. Kızılayın adına yakışır şekilde hizmetlerinizin devam edeceğine inancmı tam olup hizmet yolunuzda Mevlam yardımcınız olsun.

  2. Mudurnu daki yanar döner işi bir kez daha göründü. Genç bir arkadaş bir yerlere gelecek diye maşaallah listede ne kadar olmayacak adam varsa birleşmiş. Böyle yapmaya devam ederseniz Mudurnuda listedeki sizler kalacaksınız.

  3. -Aslında Kişiler kim olursa olsun, fikriyatı ne olursa olsun hepimizin sadece kızılay ile değil,
    kendi çabalarımız ile de bu yolda yapabileceğimiz yardımlşmayı,birlikte çalışmayı,bir olmayı seçmiş iyilik ve güzellik yolcusudur. Cemil Meriç üstadın bildirimiyle “bir devrin şuuru olmaya ” adaydır.
    Yolu İnsan’a doğrudur.
    Yolcusu İnsan
    Hz.İnsan

  4. AYDIN BEY ÖNCELİKLE KIZILAY KONGRESİNDE CESARETLİ BİR ŞEKİLDE ADAY OLUP,HERKESİN YÜZÜNE KARŞI BİR TOKAT GİBİ YAPTIĞINIZ KÜRSÜ KONUŞMASI BENİ ÇOK ETKİLEDİ. NİYE BU YAŞLI KOLTUK SEVDALILARI YERLERİNİ BAŞKALARINA DEVRETMEKTEN KORKUYORLAR ANLAMIYORUM.HİÇBİR ÜYE ÇALIŞMASI YAPILMAYIP,MEVCUT ÜYELARDENDE SADECE KENDİLERİNE YAKIN İSİMLERDEN AİDAT ALMIŞLAR.ÇOK YAZIK.ONCA OYUN VE DALAVERENİN İÇİNDE YİNEDE GÜZEL OY ALDINIZ.İNŞALLAH 3 SENE SONRA BU İŞ TAMAM.BUNLARIN ANLADIĞI DİLDEN KONUŞMAK LAZIM.

  5. AYDIN BEY çok güzel konuşma yapmışsın.bir senin konuşmana bakıyorum bir kameranın karesine bakıyorum,karenin içinde görünenlerin sana oy vermeyecek bir görüntüleri kendiliğinden ortaya çıkıyor.

    sen de her ne kadar sinerji hasıl olsa bile başkanlığa 1-0 mağlup başlamışsın.dost acı söyler ama yüzüne söyler.neden 1-0 mağlup başladığını belirteyim;
    -takım elbiseni neden giymedin?
    -kravatın vaya papyonun nerede?
    -ha bu arada saçını traş ettirmeden,taramadan çıkmışsın halktan biri gibi çıkmışsın.

    ilçemizde halen daha değişmeyen,kemikleşmiş o sistem devam etmektedir.o sistem ise beyin ve fikirlere önem verme değil,kişilerin üstündeki elbise ve cebindeki paranın gücünün öne çıkmasıdır.bu sistem bize tek partili sistemden kaptığımız alışkanlıktan başka bir şey olmasa gerek.inşeallah cumhuriyetimizin 100.yılında 2023 yılında ilçemizi terketmesi en büyük temennimdir.

    1. Yusuf, Arkadaşım: senin dediklerine katılmıyorum. Bırak Takım elbise papyon mapyon u , ben oraya etekle çıksam yine durum aynı olacaktı. Sebebine gelince, farklı düşüncedeki insanı istemeyen bir guruplaşma olmuş orada. Biz her iki adayda AKP den görünmemize rağmen diğer adayımız eski CHP li olduğu için halen bir sıcaklık var ve irtibatı kesmemiş. Orası şimdi benim ve çevredekilerin gözü ile hala siyasi… Kim ne derse desin siyasi değil diye, maalesef siyasi… Ama arkadaşlar güzel oyunlar oynuyorlar ve bizimkilerde destekleyince BİNGO… Helal olsun. No problem. Biz illaki mudurnu ya KIZILAY başkanı olacağız diye derdimiz yok. Meselemiz Sadece TAZE KAN.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir