MUDURNU DUBA KENT’İ OLDU

MUDURNU DUBA KENT’İ OLDU

Mudurnu ilçesinde son yıllarda Trafik sorununa bir türlü çare bulamayan  yönetim sonunda Mudurnu ilçesinin her yerini dubaladı.

 TRAFİK SORUNUNA BİR TÜRLÜ ÇARE BULUNAMADI

Trafik sorunu hızla büyüyen Mudurnu ilçesinde çeşitli önlemler alan Belediye çareyi ilçe merkezinde araçların en çok park yaptığı yol kenarlarını dubalar ile kapatmakta buldu.

 

   DUBALAR ÇOCUKLARA OYUN  SAHASI OLDU

Yol kenarlarına monte edilen Dubalar en çok çocukları sevindirdi, Çarşıdan alışverişten gelen çocuklar  yol kenarlarına monte edilen Dubaların üzerinden atlayarak evlerinin yolunu tutuyor.

  OLAN  YİNE ESNAF’A OLDU

Toptancı araçlarının girmesi ile ilgili bir düzenleme getirilmeyerek çarşı giriş çıkışlarınada duba  monte edildi.

Bazı çarşı giriş ve çıkışlarına esnek Duba montajı yapılırken bazı yerlerede  kalıcı Duba montajı yapıldığı gözlerden kaçmadı. Çarşı  Esnafından bazıları  yapılan bu uygulamayı yerinde bulurken, bazılarıda bu Dubalara verilen  paralara yazık, çok kısa bir süre sonra bu Dubaların tamamının kullanılmaz hale gelerek çöp olacağını savundu.

 

www.mudurnuhaber.com

“MUDURNU DUBA KENT’İ OLDU” için 5 yanıt

  1. Bence yerinde bir uygulama yapılmış. bazılarının da işine gelmiyorsa herkese görede uygulamada yapılmazki.Herkes kurullara uyacak, uymalı

  2. Tarihi doku bozulmasın diye dükkan tabelalarının ahşap şekilde olmasını karar verenlerin,Her yerde kırmızı renkli modern dubaları kullanması ne kadar da çelişkili.

  3. bence bu uygualama sacma olmus park sorununu cözmek yerine park yapılan yerleri kapatıyorlar bi bakıma vatandasta haklı bir sigara alacak veya yük indirecek bir günlük yere arabasını cekip esyamı tasısın duba koymuslar bu seferde dubaların yanına araba cekiliyor yol dahada daralmıs oluyor meydandaki atatürk alanına araba cekilmesi için calısma baslatsınlar yılın 300 günü bos bekliyor

  4. Bence Çok iyi olmuş Esnaf için Belirli bir saat verilirse mallarını taşıması için Dünya’nın her yerinde bu uygulama var.

    Ana yola Park yapılmaz levhası olduğu halde genede park edenler var.

  5. Belediye kural koyamaz, uygulamaya gider. Böyle bir uygulama başka bir deyişiyle kural olamaz. Çare, park yeri olmasa bile mevcut yerleri kapatmak değil, yeni park yeri arayışına gidilmesidir. Modern dubaların trafiği daha da sıkıştıracağını hepimiz göreceğiz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir