Mudurnu Dostları Gecede buluştu


Mudurnu Dostları Gecede buluştu

Mudurnu ilçesinde faaliyet gösteren Mudurnu Kültür Turizm derneği MUKTUDER yararına düzenlenen gecede Mudurnu dostları biraraya geldi.

Gecede  bir konuşma yapan  dernek Başkanı Nejdet AKAY   destek amaçlı  geceye katılan tüm dostlara teşekkür etti ve ardından Dernek faaliyetleri hakkında  bilgiler verdi.

   DERNEĞİMİZ MUDURNU’NUN YÜZ AKI

Dernek başkanı Nejdet AKAY   2010 yılında kurulan derneklerinin Mudurnu ilçesinin tanıtılması konusunda  çok etkili olduğunu  ifade ederek  dernek binamızda Mudurnu’nun Tarihi ve Kültürünü misafirlerimize tanıtıyoruz, Mudurnu’ya  defalarca gelmiş olanlar bile biz Mudurnu’yu hiç bu hali ile tanımıyorduk  keşke  bu derneğe daha önce gelseydik Mudurnuyu daha farklı tanırdık  diye sitem ettiklerini ifade etti.

Akay, derneği bundan 5 yıl önce kurarken amaçlarının  Kültürel değerlerimizi, Mudurnu da iz bırakmış büyüklerimizi analım, hatırlayalım ve genç kuşaklar ile buluşturalım  istemiştik, bu güne kadar bu hedefimizi çok büyük oranda başardık sayılır,  derneğimizi  kuruluşundan bu güne kadar 25 binin üzerinde ziyaretçimiz oldu, sadece bu gün derneğimize 126 ziyaretçi geldi, biz bu ziyaretçilerimize derneğimizi anlattık, değerlerimizi ve Mudurnumuzu, kültürümüzü ,doğa severliğimizi, misafirperverliğimizi anlattık dedi.

Dernek Başkanı Nejdet AKAY  gecede  Dernek ziyaretçi defterine bırakılan notlardan bir kaç tanesini  paylaştı.

 ARAMIZDA  GÖRMEK İSTEDİKLERİMİZ GECEMİZDE YOKLAR

Dernek başkanı konuşması esnasında Derneklerinin Mudurnu Kültürü ve Turizmi açısından önemini anlattıktan sonra geceye katılmayan  Mudurnu Kaymakamı ve Mudurnu Belediye Başkanına gönderme yaparak sitem etti.

Dernek gecesine  AK Parti Bolu Milletvekili Adayı Mehmet Emin GÜZ , Büyük Birlik Partisi Bolu il Başkanı Mahmut ALAN  Mudurnu Garnizon Komutanı,Mudurnu Emniyet Amiri,Mudurnu Milli Eğiitm Müdürü , Bolu Mudurnulular Derneği Başkanı ve Yönetim kurulu üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

 

GENÇLER ÇOŞTURDU

Geceye destek amaçlı hiç bir ücret almadan katılan  gençler  Gitar eşliğinde Güncel parçalardan oluşan küçük bir konser Verdi. Gece boyunca Düğün salonunda Mudurnulu Udi Sanatçı Mustafa TENEKECİ geceye katılanlara müzik ziyafetinde bulundu.

KÜSEN DERE HALK OYUNLARI İLGİ ODAĞI HALİNE GELDİ

Mudurnu Küsendere Halk oyunları ekibinin sergilediği yöresel   oyunlar geceye katılanlara keyifli dakikalar  yaşattı. Halk oyunları ekibi  geceye katılanlara 3 değişik oyun sergiledi.

www.mudurnuhaber.com

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir