Mudurnu da Trafik sorunu

Mudurnu da Trafik sorunu 

Mudurnu ilçesinde Trafik sorununa bir türlü kalıcı çözüm bulunamıyor.

Mudurnu ilçesine Turist olarak gelen vatandaşlar araçlarını park edecek yer bulamazken ilçe Trafik Komisyonu da kalıcı bir çözüm bulamıyor.

İlçe ye dışarıdan gelen Turistler Mudurnu ilçesindeki Trafik sorunundan yakınarak, acilen bu sorunu ortadan kaldırmak için yetkililer çalışma yapmalı, yoksa Mudurnu ya gelenler Trafik probleminden dolayı size kötü not veriyor dediler.

www.mudurnuhaber.com

“Mudurnu da Trafik sorunu” için 3 yanıt

  1. Mudurnu bu trafik çilesinden zor kurtulur. Boş verin vatandaş kafasına göre takılıyor. Ceza kesen Trafik polisinin ayağını kaydırmaya çalışacağınıza her kes üzerine düşen görevi yapsın. Bırakın artık bu işleri…

  2. İlçemizdeki sürekli artan araç sayısına göre cadde ve sokakların durumuna bakıldığında, trafik sorununun alt yapıdan kaynaklandığını görülmektedir. ilçede bir tane otopark alanı var oda cumartesi günleri pazar yeri olarak kullanılıyor, park yasağı bulunmayan caddelerde de başta esnafların araçları olmak üzere nerede ise 24 saat işgal ediyor, bu durum böyle devam ederse en fazla iki yıl sonra trafik işlemez hale gelecektir,
    Kısa vadeli çözüm; ücretli park sistemi getirilirse kimse aracını uzun süre park edemeyeceğinden park yerlerinde araç sirkülasyonu olacağından sorun bir nebze azalacaktır, ama uzun vadeli çözüm ise ilçeye alternatif yol imkanını sağlayarak tek yönlü yol uygulamaya geçilmesidir.

  3. KAYMAKAMLIĞIMIZA İLÇE TRAFİK KOMİSYONUMUZA KENT KONSEYİ VE BELEDİYE BAŞKANIMIZA MECLİSİMİZE ÖNERİ.
    Tarihi ilçemizin trafik sorunu 15 günde çözülebilir. Yeterki siyasi oy hesabına Mudurnumuzu kurban etmeyelim cesur olalım. Bu karara herkes katılacak mutlu olacak Mudurnu nefes alacaktır.
    TURİZMİMİZİ EKONOMİMİZİ GELİŞTİRELİM ZİYARETÇİLERİMİZİ HALKIMKIZI HİZMETLERİMİZLE MUTLU EDELİM.Belediyemize veya Mudurnu spor kulubümüzede Boluda uygulandığı gibi gelir elde edelim.
    ÇÖZÜM…VE FAYDALARI FİNANS KAYNAKLARI HİZMETDE KALİTE MEMNUNİYETİMİZ.

    İTFAİYE MEYDANI ŞEHRİMİZİN ORTA NOKTASI BÜYÜK CAMİ ÖNÜ MERHUM RAĞIB EKMEKÇİ BAHÇESİ YANINA TAŞINIR AHŞAP MİMARİDE İTFAİYE GARAJI VE OFİSİ EVİ EKONOMİK ŞEKİLDE YAPILIR TARİHİ DOKUYA UYUM SAĞLANIR.ŞEHİR ORTASI OLUŞU YANGIN FELAKETLERİNDE MÜDAHELEDE ZAMAN DAN FAYDA SAĞLANIR.FİNANSI ŞÖFÖRLER ESNAF VE DİĞER ODALAR FONLARINDAN SAĞLANIR.

    BOŞALAN İTFAİYE GARAJ ALANIDA ALT YAPISI HAZIR OLUŞUNDAN MALİYETİ OLMAZ. TERMİNAL OTOBÜSLERİ OTOPARKI İLE UYUMLU HALE GETİRİLİR.TURİSTLERİMİZEDE ORADA KARŞILAMA TÖRENİ YAPILABİLİR.İTFAİYE EVİDE KÜLTÜR EVİ OLUR.

    ALAN YETMEZ İSE CUMARTESİ PAZARA GELEN TRAKTÖR VE KAMYONLAR BEŞKAVAK ALANINA YÖNLENDİRİLİR HERİKİ NOKTADAN DA EKONOMİK BİR FİYATLA HİZMET VERİLİR.

    GELEN TÜM ARAÇLAR HAFTA İÇİ VE HAFTA SONU KAYMAKAM EVİ ALTINDAN SOLA İTFAİYE MEYDANINA SAĞA BEŞKAVAK MEYDANINA YÖNLENDİRİLİR MUDURNU GEZİSİ BAŞLAMIŞ OLUR.
    ÇOK KISADA OLSA İNSANIMIZ YÜRÜYÜŞ SAYESİNDE SAĞLIK KAZANIR.

    Yeterki “Önce Mudurnu” metfaatleri diyelim siyasi fesatlığı fanatikliği bırakalım kamu idarecilerimize teknik sorumlulara inanalım güvenelim destekleyelim…UĞUR TÜRESİN.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir