Mudurnu da SONBAHAR Temizliği

Mudurnu da SONBAHAR Temizliği

 

Bolu nun Mudurnu ilçesinde Mudurnu Belediyesine ait Temizlik elemanları ilçe genelinde , Mahalle aralıklarında biriken Yabancı otları temizliyor.

Temizlik işçileri Tarihi ilçe Mudurnu nun dar sokaklarına araç giremediği için El arabaları yardımı ile    Motorlu  Biçme makineleri yardımı ile kesilen yabani otları toplayarak, Çöp toplama merkezlerine götürüyor.

Ara sokaklarda yapılan  Sonbahar temizliğinden Mahalle sakinleri son derece memnun kalırken, her hane sahibinin evlerinin çevresini temiz tutması sayesinde MUDURNU ilçesinin dahada temiz bir ilçe olacağı dikkat çekiyor.

www.mudurnuhaber.com

 

“Mudurnu da SONBAHAR Temizliği” için bir yanıt

  1. Mudurnu ilçesine, arkadaş grubumuzla gitmiştik. Amacımız; tarih kokan bir ilçenin büyülü atmosferinde nefes almaktı. İlçe gerçekten çok güzel, şirin. insanları çok misafirperver… Bu haberde, ilçenin sonbahar temizliğine başladığını görünce, arkadaşlarım ve kendim adına yazmak istedim. İlçenin tarihi saat kulesine çıkan yol üzerinde bulunan bir evin etrafı görüntü bozukluğuna neden olmuş ve yanından geçerken o kadar kötü kokuyordu ki (evin yanından geçerken), tarihin kokusu içinde kaybolmuşken, birden kendimize geldik. Evin bahçesi; kümes haline getirilmiş durumda idi. Burdan ilgililere ve bütün yetkililere sesleniyorum, saat kulesinin tam altında bulunan bu evin etrafındaki görüntü kirliliğine ve ağır kokuya mutlaka müdahale edilmesi gerekli. Çevre ve doğasever bir grubun öncüsü olarak bu tesbitimizi yazmayı kendimize görev biliyoruz. Tüm Mudurnu halkına burdan sevgi ve saygılar…

    Gülşen ÜNLÜ – (Çevre Mühendisi)
    Semra KORKMAZ
    Koray ŞEN
    Sevda BİLİR
    Olcay ERDOĞAN
    Sinan KÖSE
    Bekir DOĞAN
    Birgül ESEN
    Neşe AYDIN
    Kerim YOLCU
    Nagihan SÜMER
    Rana ASLAN

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir