MUDURNU DA OSMANLI SOFRASI

 

 

Mudurnu Pak Tavuk A.Ş  Yemekhane tedarikcisi Mudurnu Meram Lokantası işçileri motive amaçlı Osmanlı Sofrası hazırladı.

Mudurnu Pak Piliç tesislerindeki yemekhanede   Öğle yemeğinde Osmanlı Sofrası ile karşılaşan işçiler şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Meram Lokantası İşletmecisi Mustafa KOCASOY  Ahçıbaşısı Ali  ÖZSOY ile birlikte böyle bir karar aldıklarını ifade ederek, istedikki çalışan işçilere bir öğle yemeğinde Osmanlı Kültürünü yaşatalım ve motivasyon sağlanmasını istedik dedi.

Çalışan işçilerin  Kurulan Osmanlı Sofrası karşısında ilgisinin yüksek olduğunu ifade eden Ahçıbaşı Ali ÖZSOY, firma olarak böyle bir karar aldık ve işçilere süprizlerimiz devam edecek dedi. Kendilerine Osmanlı Sofrasının kurulmasında emeği geçen Knor firmasına da teşekkür eden, ÖZSOY   Osmanlı Sofrasının Kurulmasında emeği geçen Ünilever Food Solitions Firmasından Ahçı Başı  Ali Rıza GÜNGÖR ünde   kendileri ile birlikte işçilere serviste görev aldığını belirtti.

 

 

www.mudurnuhaber.com

 

“MUDURNU DA OSMANLI SOFRASI” için 2 yanıt

  1. vall iyi bir iş yapyolarda osmanlı mutvağından hiç bir şey yok gibi.tevik hüseyin . medyatik olduz .aslında tanırsınz beni.osmanlı yemekleriye ilgili biraz ukalaca olcak ama baya araştırmanız lazım.isterseniz istanbula yolunuz düşerse sizlere osmalı mutvağında neler yapıldığını nasıl sunum yapıldığnı nelerin oldunu sizlere le paylaşırm.saygılarımla.tevik hüso diğer meslek taşlarım.

  2. Ne güzel bir tablo. Allah rızıklarınızı bereketlendirsin. Sevgili arkadaşım Mustafa Bey başta olmak üzere Ali Usta ve ekibine bu güzel tablonun oluşumunu sağladıkları için ve böyle taktire şayan bir hizmet verdikleri için bir Turizmci olarak,bir vatandaş olarak teşekkürü bir borç biliyorum. Sizleri çok yakından tanıyan biri olarak niyetinizin ne kadar güzel olduğunu biz biliyoruz. Allah hayırlı ve bol kazançlar versin.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir