Mudurnu Belediye sinin Gözü buralarda

Mudurnu Belediye’sinin Gözü buralarda

Mudurnu Belediyesi iller Bankası paylarını artırmak için  Nüfus çoğaltma projelerine devam ediyor.

Projede yakın Köylerin Mahalle yapımı var

Mudurnu ilçe merkezine yakın olan bazı Köylerin  Mudurnu Merkeze bağlanarak Mahalle statüsü kazanması için çeşitli çalışmalar yapılıyor. Yakın köylerin Muhtarları ile bazı görüşmelerin yapıldığı belirtiliyor. Mudurnu Belediyesi, Mudurnu ilçesine yakın olan Fındıcak,Dolayüz ve Akbaşlar Mahallesi,Kilözü köyü ve Esenkaya Köyleri  ni Mudurnu’ya bağlı Mahalle yapmak için çalışmalar yaptığı ifade ediliyor

 

KÖYLÜLER TEDİRGİN

Yapılan çalışmalarda Köylülerin tedirgin olduğu ifade edilerek, bununda sebebinin Köylerin Mahalle  olmasından sonra bazı Köylere verilen imkânlardan  yararlanamayacak olmasından dolayı yaşandığı ifade edildi.

www.mudurnuhaber.com

Haber: Aydın ÖZPELİT

“Mudurnu Belediye sinin Gözü buralarda” için 5 yanıt

  1. her iş bitti de iş oraya mı geldi?belediye ilk önce üzerine düşeni yapsın.mesela yayılan çöp kokusunu gidermek için ne yapacaklarını açıklamaktan aciz durumdalar.

    yollar köstebek yuvası gibi.sizler ilk önce yapılacakları yapın!türübünlere oynayarak vitrin yapma sevdasından bir an önce vazgeçiniz.köylünün topraklarını yandaşlara peşkef mücadelesi başlamış da haberimiz yok.bahsedilen köylere hayvancılığı yasaklanacak,yerlerini ekmek yasaklanacak,hatta köylünün doğal su kaynaklarına el konulacak ve şu an köylünün kullandığı içme suyu köylüye parayla satılacak.

    ben sizin gibi milletin efendisi olanlardanım.değerli köylü vatandaşlarım;şu an size verilen vaatler çok cazip gelebilir ve toz pembe yalanlar söylenebilir.siz siz olun söylenen verilen vaatlere itibar etmeden topraklarınıza sahip çıkın.eğer çıkmaz iseniz yarın oralara dışarıdan gelenlerin arasında azınlıkta kalırsınız haberiniz ola!gelecekte sizleri çok zor günler beklediğini hatırlatmak isterim.

  2. inşallah allahın izniyle bu köyler mudurnuya bağlanırda mudurnunun nüfusu yükselirde ilçe o kadar kalkınır ilçenin kalkınması ve hizmeti vatandaşa hizmetttir bu köyler bağlandığı takdirde mudurnuya daha güzel hizmet gelecek

  3. Arkadaşalr, hani bir lafvar bayram deyi seyran deyil eniştem beni niyeöptü?Mudurnu Belediyesi şimdiye kadar butür birgirişim icerisinde bulunmaz iken birden bire neolduda butür girişim ve cabalar içerisine girdiler. Tabii Kilözü ve Akbaşlarda Termalin adı duyulunca gözünüz birbaşka bakmaya başladı bırakın kilözü kilözülülerin akbaşlar da akbaşlarlıların olsun siz önce mevcut bakımını yapmanız gereken yerlerin bakımınıyapın yeter (Bizim buralardan önce ilk önce belediyeye mahalle olarak aldığı yerlerin yolunu,suyunu bir halletsin) Mudurnu halkı mücavir alan genişlemesinden dahafazla sevinir

    1. eyy benim gocaman gocaman agalarım rahat olun evli evinde köylü köyünde bilmem anlatabildimmi

  4. ben bu yapılmak istenene diyorum ki!parası yok ayran içmeye tahtaravalliyle çıkmış gezmeye.değerli belediye başkanım sizler ilçe içindeki yer altındaki su şebekesini değiştirin bir hele.her yıl geleneksel ŞEHRİMAN BAYRAMINDA yolların hali hep aynı.oraya çıkarken çöp yığının hali ise içler acısı.yaklaşık 4 yıldır MuDURNUMUZU temsil etmektesiniz.bu proje durup dururken nereden çıktı?

    sayın AKBAŞ,KİLÖZÜ ve ESENKAYA köyünde yaşayan değerli vatandaşlarım siz siz olun yerlerinize,köyünüze sahip çıkınız.size denecek söz sizden 5 yıl vergi alınmayacak denilecek ya 5 yıl sonrasının neler getireceğini biliyor musunuz?dağınızdan,yaylalanızdan yararlanamayacak hatta sizlere hayvancılık yaptırılmayacak ve yerleriniz ektirilmeyecek,su kaynaklarınıza el konulacak.şehir yaşamına özenelim derken zamanla sonradan yerleşenlerin arasında asimile olup değerlerinizden uzaklaşmış olduğunuzun farkına varacaksınız ama iş işten geçmiş olacaktır.

    ben bizatihi ESENKAYA köyünün orman işletmesine yakınına yapılan yerleşimin ESENKAYA KÖYLÜLÜLERİNE ne kadar çok zararı olduğunu en iyi onlar bilir.sonradan oraya yerleşenler köylünün sınırları içindeki dağlarda hayvan otlatarak hatta oralarda onlarında hakkı olduğunu iddia eder duruma geldiler.

    BELEDİYE;MASSTAŞ ve SÜRMELİ sınırına kadar ait olan bölgeyi neden değerlendirmiyor ki?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir