Motorsiklet Kazası 1 Ölü

Mudurnu ilçesi Samsaçavuş Köyü merkezinde akşam saatlerinde meydana gelen tek taraflı  Motorsiklet kazasında  ismail EFE  ( 18)olay yerinde hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre akşam saatleri 14 EP 377 Plakalı Motorsiklet ile evine giden genç, henüz sebebi bilinmeyen bir nedenden dolayı Samsaçavuş Köy içinde  direksiyon hakimiyetini kaybederek yoldan dışarı çıktı ve yol kenarındaki  erik ağacına vurdu.

Çarpma sesini duyan vatandaşlar İsmail EFE ye yardım etmek için 112 yı ve Köy muhtarını aradı. Çarpmanın etkisi ile kafasını şiddetli bir şekilde  Erik ağacına vuran genç, kafatasının sağ bölümden aldığı ağır darbe sonucu kanama sebebiyle  olay yerinde hayatını kaybetti.

Yakınları ve  Köylüler Olay yerinde acılı Aileyi sakinleştirmeye çalıştı.Çevredeki vatandaşlar, Ailenin Tek  Erkek evladı Motorsiklete Kasksız  binmese idi bu sonuç yaşanmayabilirdi, Kasksız Motorsiklete  bindiği için genç yaşta hayatını kaybetti dediler.

İsmail EFE nin Cenazesi Köy Camiinde kılınan  Öğle ve Cenaze namazına müteakip Köy mezarlığında toprağa verildi.

www.mudurnuhaber.com

Merhum İsmail EFE kardeşimize  Allah tan Rahmet Mehmet EFE abimize ve Ailesine sabırlar dileriz.

MUDURNU HABER   Aydın ÖZPELİT

“Motorsiklet Kazası 1 Ölü” için 7 yanıt

  1. Mekanı cennet olsun, çok genç yaşta hayata veda etmek. Kaderi böyle imiş, ecelin vukuu için azrail bazen istenmeyen bu şekilde geliveriyor birden. Ailesine sabırlar ve başsağlığı dilerim.

  2. köyümüzden genc yaşta birini kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyorum ismail kardeşimize allahtan rahmet mehmet abiye sabır dilerim

  3. Kardeşimize ALLAHTAN rahmet kederli ailesine baş sağlığı diliyorum. Mekanın cennet olsun kardeş.

  4. merhuma allahtan rahmet ailesine ve yakınlarına başsağlığı dilerim..

  5. Merhuma Allah’tan rahmet,kederli ailesine sabır ve başsağlığı dilerim.

  6. ismail kardeşimize allahtan rahmet ailesine baş sağlığı ve sabrı cemil niyaz ederim

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir