Mis süren Mis kokar, sürmeyen Pis Kokar

Mis süren Mis  kokar, sürmeyen Pis Kokar 

Mudurnu ilçemizde sözleri 7 den 70 e her kes tarafından bilinen Mudurnulu Misci Mehmet KAHRAMAN  bir süredir rahatsızlığı sebebi ile tedavi görüyordu.

Mehmet KAHRAMAN  evinde fenalaştı ve Mudurnu  Devlet hastanesine kaldırıldı, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayan Mehmet KAHRAMAN için  18 .10.2017 Çarşamba günü  evinin önünden alınıp Büyükcami önüne getirildi.

Burada kılınan öğle ve Cenaze namazına müteakip defnedildi. Kahraman’ı son yolculuğunda Mudurnulular ve sevenleri yalnız bırakmadı.

 

Mudurnu’ya gelen  Medya mensuplarının güler yüzlü Misci si artık yok, o hem bir Misci hemde bir Turizm elçisiydi, çarşılarda  elinde Mis  çantası ile gezerken ilçeye gelen Misafirleri tanır ve  onlarla sohbet ederek hem ilçeyi tanıtır hemde yardımcı olurdu.

Bizim Mudurnululara ise Mis süren MİSSS gibi kokar, Mis sürmeyen Pis kokar derdi.

 

Allah rahmet eylesin.

 

www.mudurnuhaber.com

“Mis süren Mis kokar, sürmeyen Pis Kokar” için 2 yanıt

  1. Allahu Teala rahmet eylesin..Makamı cennet olsun inşallah..Rabbim ahiret saadeti ihsan eylesin..ailesinin ve sevenlerinin başı sağ olsun..Sabru Cemil niyaz ederim..Allahu Teala hayatta olan aile fertlerine sıhhat ve afiyet içersinde hayırlı huzurlu mutlu uzun ömürler ihsan eylesin..Amin..Inna Lillahi ve inna ileyhi raciun.. (Şüphesiz Biz Allah’tan Geldik ve Şüphesiz Dönüşümüz O’nadır)
    HUVEL BAKİ!(Baki olan yalnızca Allahu Tealadır..)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir