Metin GÜÇ Annesini kaybetti

Mudurnu ilçesi Seyrancık Mahallesinden Milliyetçi Hareket Partisi ilçe Başkanı  Metin GÜÇ,Mesut GÜÇ ve Gönül TAŞÇI  nın Anneleri Ferit TAŞÇI nın Kayınvalidesi  Hikmet GÜÇ vefat etti.

Merhumenin Cenazesi  23 Şubat 2012 Perşembe Günü Kılınacak İkindi ve Cenaze namazına müteakip Ahmet KAYHAN Mezarlığında  toprağa verilecek.

Merhumeye Allah tan Rahmet Ailesine ve yakınlarına Baş sağlığı dileriz.

www.mudurnuhaber.com

 

“Metin GÜÇ Annesini kaybetti” için 29 yanıt

  1. Merhumeye allahtan rahmet,kederli ailesine sabırlar dilerım.

  2. Değerli arkadaşlarımız Mesut Güç,Metin Güç ve Gönül Taşçı’nın anneleri Hikmet teyzemizin vefatını öğrenmenin üzüntüsü içindeyiz.Merhumeye rahmet ,kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz..Saime-Güray ÖNAL

  3. Seyrancık mahallesinden Hikmet GÜÇ teyzemize Allahtan rahmet,yakınlarına başsağlığı dleriz..Şaziment-Ayhan KIRKIK

  4. Merhumeye Allah’tan Rahmet , GÜÇ Ailesine ve yakınlarına Başsağlığı dilerim.

  5. Başınız sağolsun, Allah(cc) rahmet etsin, mekanı cennet olsun..

  6. Metin abiciğim, annenizin vefatından olayı üzüntülerimi bildiririm. Mevla kabrini nur ala nur etsin. Sevenlerine bağsağlığı dilerim.

  7. Merhumenin mekânı cennet olsun. Evlatlarına ve sevenlerine başsağlığı dilerim.

  8. hikmet teyzeye tanrıdan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı dilerim

  9. Değerli büyüğüm Mesut Abi Anneniz Hikmet teyzenin vefatını öğrenmiş bulunmaktayım Merhumeye Allahdan Rahmet kederli ailenize de başsağlığı diliyorum.
    Ahmet Emin USLUPAT

  10. Hikmet teyzeye Allahtan rağmet ,ailsine ve yakınlarına başsağlığı dileriz mekanı cennet olsun Cengiz-Muhterem Tuncakan

  11. babanneme Allahtan rahmet diliyorum mekanı cennet olur inşallah… hepimizin başı sağolsun…

  12. merhume teyzemize allahtan rahmet kederli ailesine başsağlığı dilerim…

  13. TUNCAKAN Ailesi olarak; Hikmet Teyzenın mekanı cennet olsun, üzerine yıldızlar yağsın Kederli ailesine sabırlar dileriz..

  14. hanımefendi bir ablamızın vefatını öğrendik. derin. üzüntü duyduk.büyüklerimizin kayıpları biz yaştakileri çok üzüyor.Rabbim mekanını cennet yapsın.Geride kalanlara Allah sabır lar versin.acıları son olsun.

  15. Babaannemizin vefatı dolayısıyla acılarımızı paylaşan tüm dost, akraba ve hemşerilerimize teşekkürlerimizi sunarız. Allah korkusu olan, helâli haramı bilen ve ona göre yaşayan bir insandı, mekanı cennet olur inşallah. Acımızı hafifleten siz değerli dostlarımızın acımızı paylasmasiydi, Allah hepinizden razı olsun…

  16. Hikmet Hanım teyzenin vefatını şimdi öğrendim,çocukluğumuzun özel insanlarından biriydi,büyüklerimizi bir bir kaybediyoruz malesef, tüm ailece acınızı paylaşıyoruz ,allah sabırlar versin mekanı cennet olsun..

  17. Merhumeye Allahtan rahmet ,kederli ailesine başsağlığı dilerim. Mekanı cennet olsun.

  18. Seyrancık mahallesinden komşum olan Hikmet teyze allahtan rahmet,ailesine ve yakınlarına sabırlar dilerim.

  19. Sevgili halamın çocukluk arkadaşı,ailecek çok sevdiğimiz,değerli Hikmet Hanım teyzenin vefatını yeni öğrendim.Allah gani gani rahmetler eylesin inşallah.Evlâtları Mesut abi,Metin,Gönül kardeşlerin,gelinleri çok sevdiğim çocukluk arkadaşım Emine,Neriman,torunlarından Sedat ve diğerlerine sabırlarla başsağlığı diliyorum…Merhumenin mekânı cennet olsun…

  20. Svgl. Metin GÜÇ abiciğim,Annenizin vefatını yeni okudum. Merhuma Allah’tan rahmet, sizlere başsağlığı diliyoruz. Nuray- Ekrem ÇETİN. Bandırma.

  21. Bir çınar daha gitti
    Mahalle arkadaşlarım mesut ve metin güç’ün anneleri , meslektaşım arzu güç ve erkan güç’ün babaannesi, rahmetli annemin komşuluk arkadaşı Hikmet hanım teyzeye Allahtan rahmet diliyorum. mekanı cennet olsun. geride kalanlara sabır diliyorum. başımız sağolsun.

  22. merhumeye Allahtan rahmet kederli ailesine sabırlar diliyorum

  23. Annemin vefatı dolayısı ile acımızı paylaşan tüm doslarımıza
    akraba ve arkadaşlarımıza ; ailem ve kendi adıma şükranlarımı sunarım.

    1. Annenizin vefatını yeni öğrendim.Başınız sağolsun.merhumeye Allahtan rahmet dilerim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir