Meryem& Ertuğrul ŞAHİN e Mutluluklar dileriz

Arkadaşları Damadı Sandalyede oynattı.

 Bolu nun Mudurnu ilçesinde bir düğünde damadın arkadaşları, ilk önce Damadın Ayakkabılarını çıkarttı, daha sonra da oyun halkasının ortasına bir Sandalye koyarak üzerine çıkıp oynamasını istediler.

Damadın arkadaşları, bu olayın yöresel olarak geçmiş yıllarda oynandığını ifade ederek, unutulmuş bazı bu tip oyunları Damat arkadaşlarımıza yapıyoruz, bu günde bu oyundan Ertuğrul ŞAHİN arkadaşımız nasibini aldı dediler.

 

Ertuğrul ve Meryem ŞAHİN in Düğününe gelenler Mudurnu Belediye Düğün salonunu doldurdu. Düğünün ilerlemesi ile birlikte,  Damadın arkadaşları kendisine bir oyun hazırladılar. Hep birlikte yöresel oyun havaları eşliğinde oyunlar oynandığı esnada, Damat birden ayakkabılarının çıkarıldığını fark etti, Damat ve arkadaşlarının oyununu Gelin  Meryem ŞAHİN  şaşkın gözlerle izledi,daha sonra Ortaya konulan Sandalye üzerinde bir süre oynatılan Damadın imdadına yeğeni yetişti ve Kendi ayakkabılarını çıkartıp verdi. Oyun sonrasında Damadın arkadaşları genç Çifte bir ömür boyu mutluluklar dileyerek Damadın Ayakkabılarını iade ettiler.

www.mudurnuhaber.com

 

“Meryem& Ertuğrul ŞAHİN e Mutluluklar dileriz” için 2 yanıt

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir