MEMUR SEN DEN İMZA KAMPANYASI

Memur Sen Sendikası Mudurnu ilçesinde  Astarcılar Süpermarket önünde imza kampanyası başlattı.

memursan

Kamuda Kılık Kıyafet Özgürlüğü istiyoruz, siloganı ile imza kampanyası başlatan  SENDİKA nın Türkiye hedefi 10 milyon imza olarak belirtildi.

memursan1

www.mudurnuhaber.com

“MEMUR SEN DEN İMZA KAMPANYASI” için 10 yanıt

  1. kamuda kıyafet özgürlügümü ??? bu ne anlamadım.kamu çalışanları günlük kıyafetleriylemi işe gelecek ???o zaman kimseden saygı göremezler bunu düşünsünler bide.ama eger istedikleri bayanlar içinse anlarım.çünki bende isterim resmi kurumlarda başı kapalı bayanları.Onlar işleri için mecbur kalıp başlarını açıyolar.Kendi düşüncelerinden inançlarından ödün vermek zorunda kalıyolar.İstek onlar içinse sonuna kadar destek verneye hazırım .

  2. Kılık kıyafette sakalda serbest kalacak gibi geliyor bana.

  3. Arkadaşlar,kamu görevlisi devletin koyduğu kurallar çerçevesinde çalışır, baş örtüsü takmak her kadının en doğal hakkıdır,ancak kamu kuruluşlarında baş örtüsünü istismar etmek kimsenin hakkı değildir devletimizin koyduğu kurallar çerçevesinde olmalıdır baş örtüsüne serbestlik isteyen sendikacı arkadaşlar memurların diğer haklarınıda kollasa iyi olur memurların hakları elinden alınıyor onlar ise hedef saptırmak için bu gün çıkmışlar baş örtüsüne özgürlük diye dolaşıyorlar,bu sorunu çözecek merci hükümettir sizin göreviniz ise memurların haklarını korumak işinizi yapsanız daha hayırlı olur.Saygılarımla.

  4. imzayı erkekler topluyor kadınlar için başörtüsü isteniyor peki erkekler kendileri için nasıl bir kıyafet istiyor

  5. kadınlar için başörtüsü isteniyor peki erkekler kendileri için nasıl bir kıyafet istiyor

  6. Kamu’daki memurun tüm sorunları bitti kılık kıyafeti kaldı değil mi? tüm memurlar çok uygun şartlarda çalışıyor tek dertleri başörtüsü. yapmayın etmeyin ya sendikaysanız eğer önce memurların şartlarını düzeltin. iş yerinde mobbinge maruz kalan memurların haklarını savunun. ama derdiniz üzüm yemek değil ki sizin. türbanlı girince bayanlar devlet dairesine iş performansları mı artacak. yoksa hükümete yakın – uzak personeli fişlemek daha mı kolay olacak ;)

  7. Başlatmış olduğumuz imza kampanyasına katılan tüm Mudurnululara ve hafta sonu gelen turistlere imza attıklarından dolayı teşekkür ederim. İmza kampanyası 18 Şubat 2013 tarihine kadar uzatılmıştır.Salih CELEPCİ

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir