Mehmet ÇALIK Vefat etti

Mudurnu ilçesi  eski Tahsildar Memurlarından Doruk Türbe den Mehmet ÇALIK Vefat etti.

Merhumun Cenazesi 26 Aralık 2011 Pazartesi günü bu gün saat 11.00 de Mudurnu TOKİ konutlarındaki evinden alınıp Büyükcami önüne getirilecek, Kılınacak Öğle ve Cenaze namazı sonrasında Karacakaya Mahallesinde toprağa verilecek.

Merhuma Allah tan Rahmet Ailesine ve yakınlarına Baş sağlığı dileriz.

www.mudurnuhaber.com

 

“Mehmet ÇALIK Vefat etti” için 11 yanıt

  1. ALLAH RAHMET EYLESİN.MEKÂNI CENNET OLSUN. GERİDE KALANLARA SABIR DİLERİM.. K O M Ş U N U Z .

  2. ZUHAL ÖZSARI SEÇİL - İPEK MOBİLYA A.Ş./KAYSERİ dedi ki:

    MERHUMA ALLAHTAN RAHMET, KEDERLİ AİLESİNE BAŞSAĞLIĞI DİLERİM.

  3. Değerli Çalık dayıma Allahtan rahmet ve mağfiretinin bol olmasını kabrinini cennet olmasını dilerim. Çalık ailesine ve sevenlerine başsağlığı dilerim.

  4. Değerli büyüğüm Memet abimin vefatını duydum çok üzüldüm . Kendisine Tanrıdan rahmet, Tüm ailesine ve sevenlerine sabırlar dilerim. MEKANINIZ CENNET, TOPRAĞİNIZ BOL olsuninşaallah.

  5. MEHMET ABIMIZIDE KAYBETTIGIMIZI DUYDUK SEVGILI SENOL UNA KAVUSUYOR.ALLA HER IKISININDE KABIRLERINI NURLA DOLDURSUN.MEKANLARI CENNET OLSUN KALANLARA ALLAH SABIRLAR VERSIN.AYTENIM BASIN SAG OLSUN.

    1. Nezihe teyze. Anemin selamları var. size teşekkür ediyor. Biz Bolu’dayız siz İstanbuldamısınız. Buralara gelirseniz bize uğrayın. Facbook unuz varsa beni ekleyin. telefon numaralarını alabiliriz. Sevgiler..

  6. Sayın Tahsıldar amcamızı hastanede zıyaret etmıştım..olumunu şu an duyuyorum ..cenazesıne katılamadın..tanrıdan rahmet kalanlarına sabır dılerım..

  7. ALLAH RAHMET EYLESİN MEKANI CENNET OLSUN İYİ İNSANDI RAHMETLİ BABACIĞIMLA SENELERCE BERABER ÇALIŞTILAR ÇALIŞTIKLARI DÖNEMDEKİ TÜM ÇALIŞANLAR OKADAR BİRBİRİNE BAĞLI İDİLER Kİ BİRNEVİ AKRABA İLİŞKİSİ İÇERİSİNDEYDİK ŞİMDİ BU BAĞLILIK VE ARKADAŞLIK ACABA MALİYECİLERDE VARMI ? ALLAH TAKSİRATINI AFFETSİN KEDERLİ AİLE EFRATINADA BAŞSAĞLIĞI DİLERİM

  8. Babamın vefatı sebebi ile göndermiş olduğunuz taziye mesajlarına aile adına teşekkür ediyorum.sağolun ..

    Tüm dostlarına saygılar…

  9. Aile büyüğümüzü kaybettiğimiz bu üzüntülü günlerimizde taziyeleri ile bizi unutmayan dostlarımıza tüm aile bireyleri adına teşekkür ederim. Mekanın cennet olsun Dedeciğim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir