Küçük Sanayi Sitesinde Yeni bir iş yeri açıldı

Mudurnu ilçesi Küçük Sanayisitesinde Cuma duası ile bir iş yerinin daha açılışı yapıldı.

Açılış ve Esnaf Duasının ardından  Pilav ve Ayran ikramedildi. Açılış sonrasında Duaya katılanlar iş yeri sahipleri  Hakkı ve Fatih KILIÇ a hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Küçük sanayi esnafları yeni iş yeri sahiplerinde çeşitli mesleki öğütlerde bulundular.

Mudurnu Küçük Sanayi sitesinde yeni açılan iş yerinde Balya  Makinaları ve Zirai aletlerin Bakım onarımları gerçekleştirilecek.

www.mudurnuhaber.com

 

“Küçük Sanayi Sitesinde Yeni bir iş yeri açıldı” için 12 yanıt

  1. hakkı ve fatih kardeşimize yeni iş yerlerimde hayırlı kazançlar ve başarılar dilerim hayırlı olsun

  2. Hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim. Bereketli bol kazançlar olsun.

  3. RABBİM ZOR OLAN BU İŞTE KOLAYLIKLAR VERSİN UTANDIRMASIN CÜMLEMİZİ… HAYIRLI UĞURLU OLSUN HELAL KAZANÇ NASİP ETSİN

  4. hayırlı olsun memleketimizeee..de efendim hayırlı dileklerinin yanısıra, pabucumun sanayicisi olup, yıllarını ve emeğini bu işe veren öztürk abimize bu güzel haber vesilesiyle gönderme yaptığını zanneden zavallı karrrdeşim,allah memlekete ahlaklı,komplekssiz,çamur atıp ta korkaklıktan adını gizleyen sanayici rumuzlu adamları da vermesin be kardeşim.öztürk öyleyse sen de busun bak,sana ayna tuttum.öztürkten yana ne gibi kuyruk acın varsa adam gibi yanına gidip hallet,haaa o yürek yoksa karalayıcı bu yazılardan anca kaliten ve hasetliğin yansır.eeee bu durumda karaladıkların değilde sen pabucumun sanayicisi olcak kadar alçalırsın.demi be güzel kardeşim,yazık sana içini mi kemiriyor du öztürke olan bu kinin yıllardırrr,vah vah,acilen psikoloğa git emi,kuyruk acını o geçirir belki.bir daha da memleketimizde olan hayırlı bir girişime ezikliklerini ya da kinini yansıtma.ne de olsa sanayicinin de erkeğin de ahlaklısı makbuldur,ha yok ben öle değilim diyosan,devam et ne kazanacaksan veya bununla nereye varmaya çalışıyorsan,başaramayacağına yüzde iki yüz iddiaya girerim.öztürk abimin bir kazığı varsa ve onu da gören sensen sana da üzüldüm.unutma,kalite her zaman iyi para eder.hem o sanayi de ucuza iş yapan mı var,maşalllah halka sorsan sana daha 3-5 isim daha verirler.belki de sen de onlardansın deeer mişim…olmaz canım benim olmaz ,iş ahlakına sığmaz.mudurnumuzun kalkınması için böle iş yapan ve 40 senelik memlekete hizmeti olan bi adama dil uzatmadan önce herkes kendi tam mı,memlekete kaç kuruşluk faydası dokunmuş onu bir düşünsün.önce özeleştiri,sonra çamur emi güzel kardeşim.öztürk abim iyisin ya da kötüsün,kazıkçısın veya değilsin biz haddimizi bilen sanayiciler olarak saygımızı sunar çekiliriz.adama ve ahlaklı sanayiciye bu yakışır …….

  5. abi ben bu ismi çok sevdim,ben de bu isim adı altında saklanıp ta birilerine de ben mi çamur atsam diye düşünüyom ama bana yakışmaz yahu, adam gibi adama şafak abimin dediği gibi yakışmaz.biz gidip derdimizi yüz yüze halledacak cesaret ve adamlığa sahibiz.dükkanı açan kardeşe allah bol ve hayırlı kazançlar nasip etsin.sanayide zor ve zorbalıkla para alan kimse yoktur,böle diyen de bizden değildir.cahilin tekidir,hepimize zararı dokunacak biri varsa şu adını saklayıp öztürke sataşan korkaktır.haset insan bir gün hepimize saldırır,çamur atar.yapmayalım arkadaşlar,eski yeni tüm dükkan sahiplerine sahip çıkacak kalite ve düşüncede olalım,hepimiz kazanalım.

    1. Öncelikle dükkan açan arkadaşımıza ALLAH bol kazançlar nasip etsin dileklerimizi iletelim.Sonra da her ne kadar konuyla alakasız olsa da bize de cevap hakkı doğduğu için şu sanayici denen arkadaşa bir seslenelim yılardır ama iyi ama kötü Mudurnu ya hizmet vermiş memlekete kalıcı eserler bırakmış olan babam sanayideki gençlere her zaman elinden geldiğince yardım eden şu anda sanayide dükkanı olan 2 esnafı yetiştirmiş işçiliği de çok para alsın almasın müşterilerce takdir edilen bir insandır şimdi sen zaten konuyla alakasız bir haberde durduk yere babama çatarak bir ayıp etmiş olsan da yel ancak kayadan toz kaldırır babamın ne namına ne şanına dokunamazsın anlaşılan senin herhangi bir namın şanın hatta adın bile yok ki isim bile vermiyorsun babama dil uzatırken.Ha illa dahada dil uzatacağım diyorsan bak adımız sanımız burada yazılı yerimiz yurdumuzda belli gel buyur şu meseleyi yüz yüze konuşalım bir karara bağlayalım şu kazık meselesini.

  6. sadece site sahiplerinin dikkatine,yani aydın bey ve çalışanlarının……böyle hayırlı bir habere hayır dileklerini sunarak katılanların olması öztürkün çocukları olarak bizi de mutlu etmiştir,çünkü o sanayide babamın emeği çoktur,babam böle açılışlara mutlu oldukça biz de mutlu olur hayır duası ederiz.Yalnız ismini vermeyen ve sadece kendini sanayici diye tanıtan bir yorumcunun, babamızı rencide edici,karalayıcı ve kazancına gölge düşürmeye çalışıcı bir ifadeyi kullanması ve böyle babamızla alakası olmayan bir haberde bunu bu kadar rahatlıkla yapabilmesi ve sizin de sitenizin denetimi olmasına karşılık,bu haberi bu kadar rahatlıkla yayınlamanızdan dolayı,hem sizin samimiyet ve tarafsızlığınızdan şüphe duymaya başladık,hem de babamız istememesine rağmen kanuni bazı haklarımızı kullanarak bu haksızlığa ve sizin apaçık ayna olmanıza adalet önünde hesap sorma kararını almış bulunuyoruz,kardeşler olarak….Bu haber sadece bir açılışla ilgilidir.Babamızla çok dolaylı olarak alakası vardır.Babam rencide olmaz fakat biz bunda hem o kişinin hem de sizin kastınızı aramaktayız,ailece rencide edilmeye çalışılmaktan en azından biz çocukları olarak bıktık.Habercilik anlayışınız sizi bağlar,ama gözden geçirmenizi temenni ediyoruz.Çünkü babamla ilgili haberlerin çoğunda hep böyle karalayıcıların saldırısına izin verdiniz,biz de birşeyler yazarak kendimizi aklamak zorundaymışız gibi çabaladık.Bu çabalardan da bıktık.Akrabamız da olmanız dolayısıyla alttan aldık,ayrıca ricacı da olduk,böyle karalayıcıların adı ifşa olunsun diye,tüm hakkında kötü yorumlar yapılanlar için de tabii aynı dilekleri taşıyoruz.Ama dikkate alınmadık sanırım.Bu haber babamızın siyasi konumuyla ilgili değil,direk iş hayatına ve kişiliğine hakaret olduğu için babamız gülüp geçse de biz çocukları olarak kabul etmiyoruz,dolayısıyla bu kişi ifşa olunmazsa ve siz de özürlerinizi sitenizde hemen yayınlayıp bizim görmemizi sağlamazsanız,kanun önünde emsalsiz bir davayla hem o kişi hem de sizin karşınızda olacağız.Umarım dikkate alırsınız.Bundan sonra da sizinle ilgili akrabalık bağlarımız da askıya alınmıştır,zaten de bize karşı böyle bir his ve bağ için de olmadığınız da çok açık.Bu yazdıklarımızı okumanız dileğiyle,ha dilerseniz yayınlayın da,farketmez,çünkü ok yaydan çıktı,siz böyle kişisel karalamalara ayna tutuyorsanız,bizim de yazacak bir iki cevap hakkımız olduğu çok açık.Saygılarımızla…………..

  7. Dualarımız sizinle…

    Çok kıymetli hemşehrilerim. Kutsal Topraklara UMRE ziyareti için MUDURNU dan 21 günlük bir ayrılığım söz konusu oldu. Ama duydumku bu habere yapılan bir yorum karalayıcı cinsten olmuş. Yorumun onaylanması ise tamamen farklı bir uygulamadır.

    MUDURNU DA FİTNE FESTA BİTSİN İNŞAALLAH

    Kutsal topraklarda dualarım bu yönde defalarca olmuştur. Allah bu kutsal topraklara Mudurnu ilçemde bu fitne ve Fesatları yayan arkadaşalarada en kısa süre içinde nasip etsin, KALP leri parlasın.

    Aydın ÖZPELİT Medine- SUUDİ Arabistan

  8. umreden bildiren aydın beyin dikkatine,mudurnuda fitne fesat bitsin dualarınıza katılmakla beraber bu dileğinize katkılarınızı da bekliyor ve gözlüyor olacağız.o karalayıcı yorumun onaylaması da nasıl bir işlemse artık bunları sizin dönüşünüzde ailecek sizinle yüz yüze konuşacağız inşallah,tabi ki o kişinin adalet önüne çıkacağı da kesindir,allah hepimizi ıslah edip gerçek ve samimi müslümanlardan etsin inşallah,ikili oynayanlardan değil…….

    EDİTÖR:
    Mudurnu Haber sitemizde bundan böyle bahsi geçen şahıslar ile ilgili haberler yayınlanmayacaktır. Bilginize…

  9. SANAYİ’de neler oluyor diye gezinirken HAKKI ve FATİH yeğenlerimin işyeri açtığını gördüm, hayırlı olsun,allah, sağlık versin ve ardın dan da kırk deve yükü altın versin diyorum,güzelce çalışın, Bu arada da esnaf olduk diye bazı kişilere kefil olarak sıkıntılara girmemenizi istiyorum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir