Komşu GÖYNÜK İnternet Haber sitesi yayında

Komşumuz , Göynük ilçesi haberlerini ve faaliyetleri duyurmak amaçlı bir internet Haber sitesi yayın hayatına başladı.

 

Daha önceleri Facebook Sitesinde faaliyet gösteren HER ŞEY GÖYNÜK İÇİN gurubu artık faaliyetlerini www.herseygoynukicin.com adresinde yayına başladı.

Site Editörü Mesut IŞIKAY  Göynük Haberlerini artık ziyaretçilerimiz sitemiz üzerinden takip edebilecekler, yakında Yazar kadromuz ve Göynük için Projelerimiz sitemizde yeralacak, sitemizi daha sık güncelleyip  sürekli Aktif tutacağız dedi.

www.mudurnuhaber.com

 

ORTAK İŞ YAPARAK HER KES ÇOK VE HAYIRLI PARA KAZANACAK

Mudurnu ve Türkiye genelinde birlikte çalışarak ciddi manada maddi kazanç elde edebiliriz. İster çalışan, isterseniz Kamu görevlisi, İster Ev hanımı hiçbir şey fark etmiyor. Bu sistem sayesinde evinize bir ek gelir, hemde ciddi bir ek gelir sağlamış oluyorsunuz. Yapmanız gereken  http://www.ersag.com.tr/account.asp?mod=myaccount&sub=edit&action=register2&red

  Bu linki tıklayarak açılacak sayfadaki formu hiçbir ücret ödemeden, üyelik aidatsız Sponsor numarası 504410   nolu numarayı yazıp bilgilerinizi doldurarak kayıt olabilirsiniz.

Üyelik işlemi tamamlandığında ise hayatımızın her anında bize gerekli olan tüketim ürünleri karşınıza çıkacak. Hemde bu ürünler tamamen TÜRK Malı bir üretimdir. Hiçbir Risk, Hiçbir Ücret ödemeden, Hiçbir kayıt bedeli ödemeden bu sisteme kayıt olabilir, yaşamınızda farklı bir pencere açarak, Bol ve Hayırlı bir kazanç elde edebilirsiniz.  Türkiye genelinde istediğiniz yerden bu sisteme kayıt olabilir ve aylık 1000 tl ile 5000 tl arasında kazanç elde etmek sizin elinizde. Eğer sizde EKİBİMİZE katılarak bu halka içinde olmak isterseniz, zaman kaybetmeden yukarıdaki linki tıklayarak üye olabilirsiniz.

HAYIRLI OLSUN

Şimdi Üye olmak için TIKLAYIN  Sponsor no : 504410 http://www.ersag.com.tr/account.asp?mod=myaccount&sub=edit&action=register2&red=

“Komşu GÖYNÜK İnternet Haber sitesi yayında” için 2 yanıt

  1. Herşey Göynük İçin .com Adına Çok Teşekkürler.Aydın Bey Güzel Haberleri Ve Mudurnu Göynük Ayrımı Yapmadan Turizmi Geliştirecek Projelerde birlikte olmak adına Saygı ve selamlarımla .

  2. hayırlı olsun.artık GÖYNÜK’Ü DE yakından tanıyabileceğiz.bizlere ayrımcılık yakışmaz,bizler hep bütünleştirici olmalıyız.bizler buralarda ayrım yapmıyoruz.bizler BOLU’nun kültürel zenginlikleriyiz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir