Kerem Süleyman YÜKSEL HIZLI BAŞLADI

Kerem Süleyman YÜKSEL HIZLI BAŞLADI

2013 Yılı Mülki İdare Amirleri Yaz Kararnamesiyle İlçemize atanan Kaymakam Kerem Süleyman YÜKSEL, görevine hızlı başladı.

Bundan önce görev yapan  Kaymakam Nurullah ERTAŞ  Mudurnu Kaymakamlığına ait internet sitesi www.mudurnu.gov.tr adresine  herhangi bir Foto ve Haberini eklemeden  Mudurnu Kaymakamlığı görevinden Vali yardımcılığına geçiş yaparken, daha 2 gün önce Mudurnu’da göreve başlayan yeni Kaymakam  Kerem Süleyman YÜKSEL in www.mudurnu.gov.tr de  kendini tanıtan bir yazı ardından da MUDURNU ile ilgili düşüncelerini ve Halka hitap etmesi vatandaşları şaşırttı.

İŞTE YENİ KAYMAKAM KEREM SÜLEYMAN YÜKSEL İN MESAJI

Saygıdeğer Mudurnulular,

Mudurnu Kaymakamlığı görevine başlarken, Mudurnu’ya hizmet edecek olmanın onurunu, sorumluluğunu ve mutluluğunu yaşadığımı ifade ediyor, hepinizi en samimi duygularımla selamlıyorum.

İlçemizde Kaymakamlık görevim sürdüğü müddetçe, toplumun her kesimine açık, kamu menfaatini bireysel menfaatin her zaman önünde tutan, insan haklarına saygılı, katılımcı ve hoşgörülü bir yönetim anlayışı içinde hizmet etmeye öncelik vereceğimi belirtmek isterim.

Vatandaş odaklı hizmet anlayışı gereği, kamu hizmetlerinin etkin, adil ve tarafsız bir şekilde vatandaşlarımıza en kolay ve hızlı bir şekilde sunulması  çabası içerisinde olacağım. Tüm mesai arkadaşlarımla, yerel yöneticilerimizle, sivil toplum kuruluşlarımızla bir ekip ruhu içerisinde karşılıklı işbirliği ve koordinasyon anlayışı içerisinde, İlçemizin refah seviyesinin yükseltilmesi ve daha yaşanır bir şehir olması yönündeki çalışmalar önceliğimiz olacaktır.

Geçmişini unutmayan ve geleceğe umutla koşan bir Mudurnu sevdasıyla yola çıkıyoruz. Bu yolda siz kıymetli hemşerilerimin el ve gönül birliği en büyük destekçim olacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle benden önce görev yapan meslektaşlarım başta olmak üzere, bugüne kadar ilçemize hizmet eden, görevli veya gönüllü herkese teşekkür eder, desteğini benden esirgemeyeceğine inandığım İlçemizde ve gurbette yaşayan tüm Mudurnulu hemşerilerime sağlık, huzur ve mutluluk dolu günler dilerim.

Kerem Süleyman YÜKSEL

Mudurnu Kaymakamı

www.mudurnuhaber.com

 

NOT: MUDURNU HABER OLARAK YENİ KAYMAKAMIMIZA BAŞARILAR DİLER, MUDURNU İÇİN HAYIRLI İŞLERE İMZA ATMASINI TEMENNİ EDERİZ.

AYDIN ÖZPELİT

MUDURNU HABER

 

“Kerem Süleyman YÜKSEL HIZLI BAŞLADI” için 10 yanıt

  1. Yeni kaymakamımız Kerem Süleyman YÜKSEL Beye Şirin ilçemize hoş geldiniz der; görevinde başarılar dilerim.

  2. Gurbette (Ankara)yaşayan bir Mudurnu’lu olarak Kaymakamımıza çalışmalarında başa
    rılar, kolaylıklar ve uzun ömürler dilerim.

  3. sayın kaymakamımıza hoş geldiniz dileklerimi sunar ilçemizdeki çalışmalarında sağlık ve mutluluklar dilerim

  4. öncelikle sayın kaymakamımıza çalışmalarında başarılar diler Mudurnumuzun acil ihtiyacı olan tam teşekküllü bir hastane MUDURNU BOLU YOLUNUN BİR AN ÖNCE TAMAMLANMASI ile eğitim için sağlık meslek LİSESİ Turizim memleketi olma yolunda olan ilçemize turzm meslek lisesi kazandırırlar ise ilçemiz için büyük bir kazanım ve hatıra bırakmış olacaklardır Mehmet MEMİŞ

  5. Geçmişini unutmayan ve geleceğe umutla koşan bir Mudurnu sevdasıyla yola çıkıyoruz. SÖZLERİYLE GÖNLÜMÜZÜ FETHEDEN Saygı Değer Kaymakamımız Süleyman Yüksel Beye Hoş geldiniz diyerek hizmetlerinde başarılar diliyorum.

  6. Arkadaşlar her kes Kaymakam beye hemen gelir gelmez dertlerini anlatmış. Mudurnu dan biiii şey olmaz. havaya uğraşıyorsunuz, biri geldi 5 yıl burdayım dedi 5 ay bile durmadı. Diğerleri deseniz kaç gün durdu bilen yok. Mudurnulular kaymakamlarını tanıyamadan Kaymakam değişiyo.

    İnşaallah bu kaymakamımız uzun ömürlü olur ama sanmam. En fazla 4 ay veriyom. Hadi hayırlısı

  7. Kaymakam beye hoşgeldiniz demek istiyorum öncelikle ama herkes gibi yalakalık olsun diye değil.Mudurnu zamanla yılda 2 kaymakam değiştirir hale geldi.Bu niye böyle.Mudurnunun sorunları anlatmakla bitmez ama başta MUDURNU TAVUKÇULUĞUN ve CP nin ogüzelim mudurnu çayına ve uluçaya attıkları dökleri pislikleri kim görmezden geliyor veyadA kim bunlara müsade etmiyor.VEYADA ŞÖYLE DİYİM SİZ BU ÇEVRE KATLİAMINA BİR DUR DİYECEKMİSİNİZ…

  8. Değerli Kaymakamımıza hoş geldiniz der, işlerinde hayırlı çalışmalar dilerim. Mevla terfilerinde Mudurnu’muzun ilk adım olmasını nasip etsin ve Mudurnumuzda daha önce görev yapmış olan değerli Kaymakamlarımızdan Oğuz Kaan KÖKSAL gibi en yüce Makamları nasip etsin.

  9. Sayın kaymakamımıza hoş geldiniz der ,hayırlı olmasını dilerim.
    Mudurnu köylerinin en büyük sorunu su problemidir.
    Köylerin büyük kısımında su kaynağı yetersizliği vardır.
    Sınırlı kaynaklar köylerde bazı muhtar ve yanlıları tarafından sınırsız şekilde kullanılmaktadır,
    Su saati uygulamasına geçilmesi Kaymakamımızın en hayırlı yapacağı işlerden biri olacaktır.
    Su saati uygulamasına muhtarlar geçmeyecektir .
    Kaymakamlık tarafından geçilir,ve uygulaması ve su saati okunması ücretlerinin havuzda toplanıp,yine su işlerinde kullanılması yararlı olacaktır.
    Görevlerinde başarılar dileriz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir