Kent Müzesine yeni kadromu açılıyor

Kent Müzesine yeni kadromu açılıyor

Mudurnu ilçesinde  Mudurnu Belediyesi tarafından işletilmeye çalışılan Mudurnu Kent Müzesine  bir eleman tahsis edileceği belirtildi.

MUDURNU TANITIMI İÇİN

Mudurnu Tanıtımı için gerekli özverili çalışmalarda sürekli  faaliyet gösteren Mudurnu  Kültür ve Turizm Derneği, ilçenin Turizm faaliyetinin canlanması için gerekli yerlere dilekçeler vererek  faaliyetlerin birleştirilmesini  ve ilçe genelinde atıl olan yerlerin verilmesini istemişti.

 

 BURASI MUKTUDER’E LAYIKTIR

Geçtiğimiz yıl MUKTUDER  başkanlığının organizesi ile  Mudurnu Yarışkaşı Otelde düzenlenen gecede  konuşma yapan Mudurnu Belediye Başkanı, MUKTUDER çalışmalarından bahsederek, atıl halde duran ve çalıştırılamayan Mudurnu Kent Müzesinin  MUKTUDER e yakışacağını  ve burayı vermek istediklerini ifade etmişti.  Daha sonrasında ise Dernek yönetimi   burayı  hem Dernek binası olarak hemde çeşitli faaliyetleri Mudurnu Halk Eğitim  ortaklaşa yapmak için istemiş ve sessiz kalınmıştı.

 

 KADRO HUSUSİ Mİ AÇILDI

Mudurnu ilçe merkezindeki vatandaşlar  şu an  Turizm faaliyetleri için bu Kadronun gereksiz olduğunu işaret ederek bu kadro , vaat listesinde  olan birisine iş kazandırmak içinmi açılıyor sorusunu  akıllara getirdi.

www.mudurnuhaber.com

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir