Kendi yolunu kendi tamir ediyor

Mudurnu ilçesi Yıldırım Beyazıt Mahallesi Muhtarı İlhan ÖZMEN yollara bakım yapılmadığı için iş başa kaldı diyor.

ilhan

 

İlhan ÖZMAN Traktörü ile yollarda oluşan derin oyukları dolgu malzemesi ile dolduruyor.

 

 

Mudurnu ilçesini Taşkesti Beldesine bağlayan alternatif yol olarak kullanılan ve güzergahta yer alan Çavuşlar Çiftliği ve Munduşlar Köyü istikametindeki yolda  kış aylarında oluşan büyük delikler sürücülere zor anlar yaşatıyor.

 

 

 

www.mudurnuhaber.com

 

“Kendi yolunu kendi tamir ediyor” için 3 yanıt

  1. Ya kardeşim hükümet ve yandaşı çevreler belediyeyi farklı siyasetten görüp gereken ilgi ve alakada yardımcı olmaz ise ona yardımcı olan muhtarlar ve kişiler bunu yapmaya mahkum olmuş çok mu?
    Biz sanki yunanistandan geldik te sığınmacıyız gibi memleketin insanına elinde imkan olup ta yardımcı olmayan siyasilere yazıklar olsun !

    EDİTÖR: Yönetici dediğin biraz yaptıklarına dikkat etmeli, söylediklerine dikkat etmeli. Ama cezasını vatandaş çekiyor. Onun için yöneticiler, hele hele seçilmişler iş başına geldiklerinde Siyasiliği bırakıp genelee hizmet ederlerse bu çözülür.

  2. ne desem boş siyasetçilerin ahlakını gördük bir kere alt tarafı 3km lik yol madem siyaset yapaçaktın biz insanların suçu ne yazıklar olsun üçün biri gitti bu ahlakla üçün 2side gider tamamı da gider

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir