İncil Dağıtan Misyonerler iş başında

Bolu ve çevresinde  yol güzergahları üzerinde bulunan İNCİL Kitap ve CD si vatandaşaların dikkatini çekiyor.

Yol güzergahında İNCİL ve CD sini 100 er metre aralıklar ile bulan vatandaşlar  Misyonerlik faaliyetlerinin  Müslümanalrın Kutsal Ayı olan Ramazanda hız kazandığını ifade ettiler. Genellikle genç kesimin  geçtiği  güzergahlar üzerinde görülen İNCİL setleri vatandaşları şaşırttı.

www.mudurnuhaber.com

 

“İncil Dağıtan Misyonerler iş başında” için 5 yanıt

  1. bu misyonerlik faaliyetleri BOLU VE ÇEVRESİNE kadar geldiyse mudurnuya gelmesi an meselesidir.onlar gece-gündüz demeden çalışıyorlar.biz ise işi gücü bırakıp vay bu kadar imam var,imam hatip için ne gerek vardı gibi kısır tartışmalarla günümüzü geçirmekle uğraşıp duruyoruz.

    neden biliyor musunuz?

    maalesef bizler milletçe onların tuzağına düştük.onların bize öğrettikleri BANA DOKUNMAYAN YILAN BİN YIL YAŞASINı harfiyyen yerine getirdiğimiz gibi yakınımızdan birine bir şey olduğu vakit seyirine bakıyor,eğer ona biraz kızgın isek oh demekten kendimizi alamıyoruz.hani avrupalı çağdaş
    olacağız diyerek özenti içine giriyoruz ya!..sadece onların kötü şeylerini alarak kendimizin çağdaş olduğunu zannediyoruz,veryansın yaparak islamiyet aleyhinde onların istediklerini yapıyoruz.

    korkarım;bundan sonra ki aşama ELİNDEN ALINSA BİLE SAKIN HA SESİNİ ÇIKARMA!ÇÜNKÜ BİZ SİZİN EFENDİNİZ SİZ DE BİZİM UŞAĞIMIZSINIZ OLACAKTIR.

    BU MİSYONERLİK FAALİYETLERİNDE İSTER HİRİSTİYAN ALEMİNİN ELÇİLERİ OLSUN İSTERSE KENDİNİ MÜSLÜMAN GÖSTERİP DE ONLARA HİZMET EDENLERİN EN SON DURAĞI YAHUDİLİĞE HİZMET ETMEK VE ONLARIN İSTEKLERİNİ YERİNE GETİRMEKTEN İBARETTİR

    YÜCE MEVLAM YÜCE TÜRK MİLLETİNİ ALTINDAN KALKAMAYACAĞI İMTİHANLARA TABİ TUTMASIN.ÇÜNKÜ ONLAR BÖYLE ÇALIŞTIKÇA,BİZLER DE BOŞ DURDUĞUMUZ MÜDDETÇE BİZLERİ ÇOK ZOR GÜNLER BEKLEMEKTEDİR.

  2. yusuf kardeş işi siyasallaştırmaya gerek yok . adamlar incil dağıtıyor da senin bir komşuna hediye ettiğin Kuranı Kerim var mı? imam falan filan bunlar boş laf.mühim olan kişinin vicdanına sahip çıkmasıdır. İşi ileri boyuta taşır isek vatandaşın ekonomik sıkıntısından faydalandıklarını da görürsün ama bu da siyasi olur.

    1. sayın hüseyin bey ben yazıyı yazarken kesinlikle siyaseti hiç aklımdan geçirmedim.ama siz öyle anladıysanız onu bilemem.korkarım ki bundan sonra vatan sevdasından bahsetmek,din sevdasından bahsetmek suç halini alacak veyahut bu iki konudan bahsederken siyaset yapılıyor diye dikkate alınmayacak

      varsın olun,ne siz benim gibi düşünmek zorunda değilsiniz ne de ben sizin gibi düşünmek zorunda değilim.ama burada dikkat edeceğimiz durum birbirimizin fikirlerine saygılı olalım.

      hüseyin bey ben bu arada yaklaşan tehlikeyi belirttim.bu öyle bir tehlike ki sonu hüsranla bitecek.belki bizler göremeyiz ama çocuklarımızı çok zor günler bekliyor.hüseyin bey açık adresinizi yazarsanız size güzel bir kur’an-ı kerim hediye etmek isterim.

      bakın suriyeye kardeşi kardeşi düşürdüler.eğer pazartesi akşamı haberleri izlediyseniz ne demek istediğimi anlarsanız.suriye ordusunun camiyi bombalayıp kur’an-ı kerimi yırtıp yerlere attıkları çoğu tv kanalların da haberler de belirtildi.eğer siyasetse bizim ülkemiz de bıçak sırtında.ben MUDURNU ya izne geldiğim vakit olaylara halkımızın gözüyle bakmaya çalıştım.maalesef bazı şeyler öyle mudurnudan göründüğü gibi değil.ufak bir hareket ortalığın karışması için ortam müsait. malatyadaki olay bunun en küçük örneği.milletvekilleri boşuna mı hemen kalkıp ortalığı yatıştırmak için oraya gittiler.bir alevi evinin taşlanması hemen gündemi gerdi.eğer iş vicdana kaldıysa işimiz çok zor.islam bilgisi eksik olan ben de olsam her kim olursa olsun araya her zaman nefis ve şeytan girer.

      konuyu fazla uzatmadan peygamberimizin bir hadis-i şerifiyle nihayetlendireceğim.
      -HUBBUL VATAN MİNEL İMAN-(vatan sevgisi imandandır.)arife tarif gerekmez.

        1. sayın misafir bey bi zahmet isminizi lutfederseniz memnun olurum.benim burada bahsettiğim veya yazdığım yorum hadis ve kibar-ı kelam değil anlatılmak isteneni yazmamdan ibarettir.

          eğer aklınızda lehte ve aleyhte bir yorumunuz var ise yazarsanız bizleri aydınlatmış olursunuz.lütfen yorumunuzu havada bırakmayınız.sizden bu medeni cesareti bekliyorum.belki benim bilmeyip de sizin bildiğiniz şeyler vardır,sayenizde öğrenmiş olurum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir