İlgisizlik nedeni ile yeşil alan kurudu

İlgisizlik nedeni ile yeşil alan kurudu

Mudurnu Merkezde bulunan ve  bir türlü nasıl kullanılacağı konusunda Mudurnu Belediyesinin karar veremediği  Küçük Ev ve civarındaki  Yeşil alan  bakımsızlıktan kurudu.

Şimdi BÖYLE:::::::::::::::>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Daha önceleri etrafı ahşap küçük korkuluklar ile çevrili olan  Küçük evin  çevresinde ilçeye gelen  Turistler Fotoğraf çektiriyor ve Mudurnu ilçesini bu şekilde hatırlıyorlardı.

Şimdi ise  bakımsızlıktan dolayı  Küçük evin çevresindeki yeşil alan kurudu ve kötü bir görünüm kazandı. Daha önceleri Mudurnu Halk Eğitim, Mudurnu Tanıtım Derneği yazılı  bir dilekçe ile burayı Mudurnu Tanıtımı için kullanmak istediklerini belirtmişler , Belediye tarafından burada bir Proje  yapılacağı gerekçesi ile  verilemeyeceği belirtilmişti.

BÖYLEY Dİ:::::::>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Yıllarca Hediyelik eşya dükkanı olarak çalıştırılan  yer daha sonra MUDURNU HALK EKMEK satış yeri olarak bir süre kullanıldı ve şimdi ise boş duruyor.

Vatandaşlar burada Mudurnu Belediyesinin nasıl bir proje uygulayacağını merak ediyor.

www.mudurnuhaber.com

 

“İlgisizlik nedeni ile yeşil alan kurudu” için bir yanıt

  1. YA AYDIN BIRAK BU TARAFLI İŞLERİ ,VATANDAŞI KARIŞTIRMADAN BEN MERAK EDİYORUM DESENE, VATANDAŞIN BAŞKA İŞİ YOK MU DA ORANIN NE OLACAĞINI MERAK EDECEK? VATANDAŞ EKMEĞİNİN DERDİNE DÜŞMÜŞ KARA KARA DÜŞÜNÜYOR ZATEN . KIŞ GELİYOR OKULLAR AÇILIYOR VS.VS. YEREL BASINIZ DİYE YAPACAK HABER BULAMAYINCA BİRİNİZ DAĞ BAYIR GÖL HABERİ, BİRİNİZ DE BÖYLE OTA BOKA HABER YAPIYONUZ KARDEŞİM. BULDUĞUNDA DA HABERİN ALASINI YAPIYORSUN ,ONA DA ŞAPKA ÇIKARTIYORUM VESSELAM.

    EDİTÖR: Abi, mecburen vatandaş demek zorundayım, ismail diye yazayım diyorum sana yok yaren benim ismimi yazma Belediye ile papaz olmayalım, belki bi açığımızı bulurlar diyorsunuz. Ben niye merak edeyim,ben zaten oranın geçmişini biliyorum,EVET Mudurnu da vatandaşın işi hakikaten yok. Herkesin tıkırı yerinde, o yazdığınız şeyler bahane. Detayları gelin dükkanda 1 çay içip öyle konuşalım, şimdi burada detaya girersek bi yerlere basarız.Yerel basınız diye yapacak haber yok değil, şu an elimizde sırada bekleyen 15 e yakın haber var, o kadar haber varki insanlar atlamasın diye fazla sıkıştırmadan yazmaya çalışıyorum. Bazıları ise günlü olduğu için günü geçiyor sonrada söz verdiğimiz kişiler bize küsüyor. Mesela, Saffet ÖZTÜRK amcamın Bayram mesajı gibi,
    MUDURNU DA HABER PROBLEMİ YOK , İNANIN … Sadece vakit yetmiyor o kadar. Yorum yazma saati gece saat 1.09 MUDURNU HABER

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir