HES İNŞAATI BAŞLIYOR MU?

HES İNŞAATI BAŞLIYOR MU?

Mudurnu ilçesi Taşkesti beldesi sınırlarında Dokurcun   beldesi  hudutlarında kurulan inşaat Şantiyesi görenleri HES İnşaatı başlıyor mu sorusunu akıllara getiriyor.

Şantiyede bekleyen araçlar yoldan geçen vatandaşların dikkatini çekiyor.

www.mudurnuhaber.com

“HES İNŞAATI BAŞLIYOR MU?” için 2 yanıt

  1. Editörün bahsettiği mevki dedelere falan çok uzak.Bildiğim kadarıyla inşaat dedeler köyünün akyazı taraflarına denk geliyor.Taaa taşkesti sınırlarında o kamyonların ne işi var olaya vakıf olan bir arkadaş yorumla bilgi yazarsa memnun kalırız.Bu arada hes taşkesti yöresine zarar mı yarar mı getirir?Nem oranı yükselir bu tarım için iyi mi kötü mü bir de turizmde kayba yol açar mı çünkü turistlere soruyprum dünya kadar akdeniz taraflarında rengarenk turistlik mekanlar varken bu dağ başlarına ne masraf ediyonuz diye cevapları burda nem bunaltmıyor ondan bayılıyoruz diyorlar yoksa termal mermal başka yerlerde daha şaaşaalı var.Turizmi bu nem işi çökertir mi bir uzman denk gelirde yoruma cevap verirse müteşekkir oluruz.HÖRMETLER… (Haa bu arada rahmetli dedem mezarından çıkıp gelse benim barajda tekneyle balıkçılık yaptığımı görse ağzı açık kalır haa ula biz de mu hamsu kafalu olacak len manavın ruhuna ters he hee:)

    EDİTÖR: Muhsin abi, senin şu yorumlarına bayılıyorum. Mutlaka seninle tanışıp sohbet etmek isterim. Belkide sohbet ediyorumdurda haberim yoktur, orasıda ayrı dava. Nerden buldun DEDELER köyünü, habere baktım ama hiç dedeler köyü diye bir şey yok, hayırdır abi, sen dedelerdenmisin ? Tarla mı var Baraj vuracak?

  2. Yok yaren dedelerden falan değilim de eş dost sohbet falan haberim oluyor bazı şeylerden.Yüz yüze arada bir rastlarız birbirimize en son seni şehrimanda görmüştüm namaz vakti civarlarında fotoğraf mı ne çekiyodun.İşin aslı direk adımla yazmıyom malum Mudurnulunun huyu belli sırf bi hoş beş kelam olsun diye bir şeyler söylesen en dost dediğin adam seni mahkemeye verip ceza ödettirebiliyor Mudurnu deresi fesat deresi hesabı bu yüzden boş ver ben rumuz Muhsin:)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir