“Hakkı ŞENOL Vefat etti” için 6 yanıt

  1. Merhum’a Allah’tan rahmet, kederi ailesine, dostlarına ve sevenlerine bas saglıgı dilerim. Nur icinde yatsın, mekanı cennet olsun…

  2. Allah rahmet eylesin.Allah taksiratını af etsin,geride kalan ailesine ve sevdiklerine sabırlar versin.Başınız sağ olsun.

  3. (Editöre: Biraz daha aydınlatıcı bilgi yazsaydınız daha iyi olurdu.) Merhuma rahmet dilerim. Mekanı cennet olsun. Yakınlarına sabırlar dilerim. Başınız sağolsun.

    1. İsmail abi, Aydınlatacak yazı olsaydı aydınlatacakdım, ama Mudurnu da kimse tanımıyor. Yıllar önce Mudurnu dan ayrılıp gitmişler kimse tanımıyor. Allah Rahmet eylesin. Büyükcami Önüne konulan Çelenkler gurur verici ama, Rahmetli olmadan önce Mudurnulu hemşehrilerim Mudurnu ya gelip burada hallanıp, buraya yatırım yapıp, buranın siyasi ve ticari işlerinde yardımcı olsalardı daha iyi tanınırlardı. Bahane ile buradan dışarıda yaşayan herkesi, sizide dahil hiç olmassa Mudurnu nun Bayramlarında ve günlerinde görmek isteriz.

      1. Özür dilerim Aydın kardeşim. Benimmaksadımkusuru ortaya çıkarmaktan ziyade Mudurnu’da ….mahallesinden ….. sülalesinden, …. doğumlu , Ankara’da …. Bakanlığında Müsteşar gibi bilgiler demek istemiştim. Vesileyle sevgiler saygılar selamlar, işlerinde başarılar kolaylıklar dilerim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir