Hacılar Medineden Mekkeye geçti

Geçtiğimiz Hafta Hac görevini yapmak üzere ilçemizden ayrılan Hacı adaylarımızdan haberler ulaşmaya başladı.

Bu yıl hac farizası için Mudurnu dan Ankara-12 kafilesi ile Vatandaşlarımız hacca gitti. Program gereği önce Medine ziyaretinde bulunan hacılarımız 12 Ekim 2011 günü öğle namazı sonrası Mekke ye hareket ettiler. Durumlarından son derece memnun olan hacılarımız bütün hemşerilerimiz için dua ettiklerini, böyle bir imkânı bağışladığı için Allah’a sonsuz şükrettiklerini, buraların tadı yerinde görünce daha iyi anlaşıldığını ifade ettiler.

Daha önce Mudurnu ilçemiz Müftüsü olarak görev yapan şimdi de Gerede ilçe müftüsü olarak görev yapan Şükrü KABUKÇU hocamızın kafile başkanlığında Hacı adaylarımız Kutsal beldelerde görevlerini yerine getiriyorlar.

Daha önce ilçemiz müftüsü olarak görev yapan şimdi de Gerede ilçe müftüsü olarak görev yapan Şükrü KABUKÇU hocamızın kafile başkanlığında görevlerini yapmaktadırlar. Mudurnu Çavuşlar Çiftliği İmam Hatibi Mustafa ÇAKIR da görevli olarak Mudurnulu Hacı adayları ile ilgileniyor.

Mudurnu’dan Ankara – 12.kafilesiyle giden Mudurnulu hemşerilerimizin isimleri şunlar:

Şeref Çetin , Celal Özçelik , Hüsniye Özçelik , Necdet Karacakaya, Naciye Karacakaya, Mezmiyet Bilici , Şefik Karacakaya, Mustafa Alabaş Maviye Alabaş, Hüsnü Dursun, Fikret Dursun, Kazim Sarıaslan, Ahmet Berber, Emine Berber, Mehmet Bayram , Ayşe Bayram.

Hacılarımız programa göre 18 Kasım Cuma günü gece yarısı Türkiye ye dönecekler.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir