Esnaflara HİJYEN eğitimi ve sertifikası

Mudurnu ilçesinde ekmek satılan iş yerleri sahiplerine yönelik  Hijyen konusunda kurs düzenlendi.

 

Bolu nun Mudurnu ilçesinde ekmek satışı yapan  iş yeri sahibi ve elemanlarına  yönelik  Hijyen üzerine kurs düzenlendi.

Bolu Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü yetkilileri tarafından Mudurnu Esnaf  Odası  organizesinde  Mudurnu Aynalıkahvehanesinde  Mudurnu ve Göynük  ilçelerinden gelen ve Ekmek satışı yapan işyeri sahipleri katıldı.  

 Kursa katılanlara girişte, bir Kitapçık verilerek Hijyen kuralları ile ilgili Üç saatlik bir Eğitim sonrasında , Fırıncıların, Çalışanlarının ve Ekmek satışı yapanların  dikkat etmesi gereken  husular  konusunda eğitim verildi.

Üç saatlik eğitimin ardından 10 soruluk Sınav  sonrasında başarı gösteren kursiyerlere Sertifika verilecek.

Konu ile ilgili Mudurnu İHA  Muhabirine bilgi veren Mudurnu Esnaf Odası Başkanı Necati YAŞLI, Mudurnu ve Göynük ilçelerimizdeki Esnaflarımıza ilçemizde bu kursu düzenledik. Esnaflarımızı Bolu ya giderek  vakitlerini  harcamak istemedik, eğitimi Mudurnu da verdirdik. Eğitim için Bolu Tarım Gıda, Hayvancılık  İl Müdürlüğü  Şube Müdürü Hüseyin PAÇAL ı getirerek Esnafımıza  eğitim verdirdik dedi.

YAŞLI,   EKMEK satışı  yapan  Esnafımız  bu belgeleri  mutlaka almak zorunda, ilerde cezai işlemlere maruz kalmamaları için bizde oda olarak üzerimize düşen görevi yerine getirdik dedi.

www.mudurnuhaber.com

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir