ER MEKTUBU GÖRÜLMÜŞTÜR

ER MEKTUBU GÖRÜLMÜŞTÜR

Geçtiğimiz hafta Mudurnu ilçesindeki okullardaki öğrencilerin gönderdikleri  Mektuplar  Asker abilerinin ellerine ulaştı.

Mudurnu ilçesi Taşkesti Beldesi Avdullar köyünden  Uzman Jandarma Çavuş Ali YAKUT  adına gelen Mektubu  ŞIRNAK ta  görev yerinde alıp okuduğumda çok duygulandım diyor.

Ali YAKUT, güzel kardeşlerim bana böyle bir mektup yollayıp çok duygulandırdılar,  her kesten Allah razı olsun, emeği geçenlere  ŞIRNAK tan selamlar gönderiyorum diye ekliyor.

 

Mudurnu Haber sitemize  mesaj gönderen değerli Asker Kardeşimiz Ali YAKUT  bana bu mektubu gönderen  Melikle SERTOĞLU ve Abdullah Eren KESKİN kardeşlerimin gözlerinden öpüyorum, bu davranışlarını tebrik ediyor, okul hayatlarında  başarılar , öğretmenlerimizinde ellerinden öpüyorum diye yazısını sonlandırmış.

İşte, Asker Abi ye gönderilen o mektup…

www.mudurnuhaber.com

“ER MEKTUBU GÖRÜLMÜŞTÜR” için bir yanıt

  1. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun .
    Ve en önemlisi bana bu mektubu yazan sevgili Melike SERTOĞLU ve Abdullah Eren KESKİN kardeşlerimin gözlerinden öpüyorum. Çok değerli kardeşlerimden gelen bu güzel anlamlı yazıları tebrik ediyor. Okulunuzda başarılarınızın devamını dilerken emeği geçen çok değerli öğretmenlerimin ellerinden öpüyorum. .
    Saygılarımla .

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir