EMRAH SARICAER BOLU’ YU TEMSİL ETTİ

EMRAH SARICAER BOLU’ YU TEMSİL ETTİ

 Mavi Dalgalar Spor Kulubü hakem, antrenör ve sporcusu  Mudurnulu Emrah Sarıcaer, 26 Şubat 2012 Pazar günü İstanbul’da yapılan Muay Thai Khan(derece) yükseltme sınavında, aralarında Dünya Kick Boks Şampiyonu Halis Avşar’ ın da bulunduğu sınav komisyonu hocalarının önünde başarı göstererek, Muay Thai branşında antrenörlük öncesi önemli son adımını attı.

 Bolu’ da birçok uzak doğu sporunun önderi olan Sabri DAMAR’ ın başlattığı Muay Thai sporu böylelikle kısa zamanda Bolu’ ya 10 hakem, bir Bölge üçüncülüğü, 1 10.Khan Muay Thai sporcusu ve 2 antrenör kazandırmış oldu.

Mavi Dalgalar Spor Kulübü Yardımcı Antrenörü Emrah SARICAER’ in hocası Sabri DAMAR’ ın yaptığı açıklamaya göre Bolu’ da Muay Thai adına eldeki tüm olanakları değerlendirerek başarılı çalışmalar yapacaklarını Bolu Muay Thai il temsilciliği, antrenör ve yardımcı antrenörleri, hakemleri, sporcuları entegre bir şekilde çalışarak Bolu’ ya bu sporu tanıtacaklarını ifade etti ve başarılı sporcusunu tebrik etti.

www.mudurnuhaber.com

“EMRAH SARICAER BOLU’ YU TEMSİL ETTİ” için 15 yanıt

  1. Kardeşim Başarılarının Devamını Dilerim,Sanada Bu Yakışır ;)

  2. Senin elinden ne kurtulur ki :) Başarılarının devamını diliyorum :)

  3. BOLU’yu temsil etmen bızı gururlandırıyor başarılarının devamı

  4. başarılarının devamını diliyorum da arkadaki amca çok komik :p

  5. REİS, KOÇUM BENİM SANADA BU YAKIŞIR ZATEN, MUDURNU SENİNLE GURUR DUYUYOR, ÖZELLİKLE BİZLER NE DESEK AZ,BAŞARILARINN DEVAMINI DİLİYORUM, YANLIZ BENİM KARŞIMA ÇIKMA BİLİYORSUNKİ BEN ESKİ KARATECİYİM.:) ÖPÜLDÜNÜZ

  6. tebrikler arkadaşım başarılarının sürekliliğini diliyorum ..

  7. vay benım emrahım.senınle kapısmaya bu resımden sora korktum :) basarılarının devamını dılerım..

  8. Emre yeğenimi tebrik ederim, çaluşmalarınızda hepinize başarılar dilerim.

  9. Emre yeğenimiz gibi gençlerimizin sayesinde Mudurnumuzun sırtı her konuda yere gelmiyecektir. Tüm Sarıcaer ailesini kutluyor tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum.Muay Thai sporu (taekwondo,dövüş sanatı,ın mücadele sporu) Günümüzde dünyada popüler olarak en yaygın olan ring sporlarındandır. Mudurnumuzdan minikler antrönörü Mehmet kardeşimizin başarısından sonra Mavi Dalgalar Spor Kulübü Yardımcı Antrenörü Emrah SARICAER’ in hocası Sabri DAMAR’ ın stil, teknik ve yöntemlerle yüksek performanslı Bolulu sporcularımız ilimizin ve Mudurnu ilçemizi Ülkemizi temsil ederek bizleri sevindireceklerdir.Birzamanlar MUDURNU tabelaları futbol valeybol spor sahalarındaki reklamı gibi olacaktır.1970 yıllarında cumhuriyet ilkokulu bahçesinde boks ringi kurulmuş yedi kuvvet kasabı Mehmet abimiz ve Abdullah Karacakaya abimiz bizleri boks maçları ile güzel heycanlar yaşatmışlardı. İnşallah gençlerimizi ilerki tarihlerde Mudurnuda hepbirlikte izleme imkanı olur aynı heycanı 30 küsür yıldan sonra hatıraları yaşarız.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir