Elektrik desteği başvurusu nasıl yapılır?

Elektrik desteği başvurusu nasıl yapılır?

Elektrik desteğinden kimler yararlanabilir?

Elektrik desteği ile ilgili karar Resmi Gazete’de yayımlandı. Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın müjdelediği aylık 150 kilovat saate kadar sağlanacak elektrik tüketim desteğine başlanacak tarih belli oldu.

Elektrik desteğinden yararlanmak isteyenler şartları ve başvuru şeklini araştırıyor. Peki, Elektrik desteği başvurusu nasıl yapılır? Elektrik desteğinden kimler yararlanabilir?

Elektrik desteği başvurusu ile ilgili beklenen ilan Resmi Gazete’de yayımlandı. Başkan Recep Tayyip Erdoğan, dar gelirli ailelere 150 kilovat saate kadar elektrik tüketim desteği sağlanacağını duyurmuştu. Başkan Erdoğan’ın müjdelediği uygulama yarından itibaren hayata geçecek. Haberi duyan binlerce kişi elektrik desteğinden yararlanmak istiyor.

An itibarıyla internet üzerinden en çok araştırılanlar arasında, “Elektrik desteği başvurusu nasıl yapılır? Elektrik desteğinden kimler yararlanabilir?” soruları da yer alıyor.

Peki, elektrik desteği başvurusu nasıl yapılır? Elektrik desteğinden kimler yararlanabilir? İşte elektrik tüketim desteği ile ilgili belirlenen şartlar…

Kaynak: A haber

www.mudurnuhaber.com

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir