DÜZCE İLLER ARASI KİCKBOKS ‘TAN MADALYALAR İLE DÖNDÜK

 

Düzce İller Arası Kickboks Ligi  YAPILDI

İllerarası Kickboks Ligi Minikler, Yıldızlar ve Gençler Kategorisinde, Point Fighting ve Light Contact Branşlarında Düzce Üniversitesi Beçi Kampüsü Spor Salonunda yapıldı.

 

MUDURNU KİCKBOKS MADALYALARI ALDI

Düzce ilinde yapılan karşılaşmalarda MUDURNU KİCKBOKS Takımı Sporcuları  Müsabakalardan 8 Madalya ile döndü.

Müsabakalarda Mudurnu Kickboks takımı sporcularından Batuhan KARABULUT 89kğ de  ALTIN Madalya, Ebru ARSLAN 37kğ ALTIN Madalya, Furkan TEMEL 28 Kğ de Gümüş Madalya,  Abdullah ALAGÖZ 52Kğ de Bronz Madalya, Berna EFE 42Kğ de Bronz Madalya, Oğuzhan KARAKUŞ 69Kğ de Bronz Madalya,Onur AYDIN 44Kğ de Bronz Madalya ve Manolya LALELİOĞLU 52Kğ de Bronz Madalya  ile Mudurnu’ya döndü.

Mudurnu KİCKBOKS  Yöneticisi ve Teknik Direktörü Mehmet EFE , Düzce ilinde gerçekleşen Müsabakalarda Sporcularının  büyük başarı göstererek Mudurnu ilçesinin adını  en iyi şekilde  reklamının yapıldığını, Kickboks dalında  Mudurnu nun ilerleyen günlerde isminin daha ön sıralara çıkması için büyük gayret gösterdiklerini ifade etti.

EFE, Müsabakalar ve çalışmalar esnasında Kulüplerine yapılan  her türlü katkı için ve emeği geçenlere teşekkür etti.

www.mudurnuhaber.com

Aydın ÖZPELİT

 

 

“DÜZCE İLLER ARASI KİCKBOKS ‘TAN MADALYALAR İLE DÖNDÜK” için 2 yanıt

  1. Tebrik ederim Allah başarılarınızı devamını nasip etsin.

  2. Mudurnu kickboks’un başarılarının devamını dilerim,Bir kaç gösterilerine şahit olmuştum,Mehmet hocamızın oglu sanırım,bana öyle demişlerdi ve yanında 1,2 genç daha Mükemmeldiler,Bu takıma ve o gençlere daha fazla imkan sunulmasını ister her mudurnulu,sunulsun ki mudurnumuzu Türkiye çapında Temsil etsinler,O gençlere mehmet hocamızın Ögrencilerine,gerçekten hayran kalmıştım metrelerce mesafeye uçmaları,tekmeleri,Disiplinli duruşları beni mest etmişti dogrusu,Allahtan dilerim ki başarılarının devamı gelir inş.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir