Dumlupınar da ATIK Ürünler Sergisi ve Açıldı

Mudurnu Dumlupınar İlköğretim Okulunda Atık Ürünlerden  Öğrencilerin geliştirdiği çeşitli oyuncak ve ürünler sergilendi.

Mudurnu Haber

Mudurnu Haber

Dumlupınar İlköğretim Okulu Müdürü Selahattin ALTOP,  Okulda öğrencilerin ATIK maddelerden  ürettikleri ürünlerin açılışının ardından, Okul Üst katında Kolidorda günün anlam ve önemi hakkında bir konuşma yaptı.

Mudurnu Haber

ALTOP, Dumlupınar ilk Öğretim Okuluna İlk geldiği günden bu güne çok çalıştıklarını ifade ederek, bu çalışmamızda bizlere destek olan Başta Öğrenci velilerimize ve herkese teşekkür etti.

Mudurnu Haber

Programa katılanlar, Program hakkında görüşlerini ilettikten sonra, Okula Katkılarından dolayı Destekçilere Plaketler verildi.

Mudurnu Haber www.mudurnuhaber.com

Mudurnu Haber www.mudurnuhaber.com

Mudurnu Haber www.mudurnuhaber.com

 
Mudurnu Haber www.mudurnuhaber.com
 

“Dumlupınar da ATIK Ürünler Sergisi ve Açıldı” için 3 yanıt

  1. Atık maddelerden üretilen ürünler sergisi ve koridorları öğrencilerimizin seveviyesine uyun resimlerle donatan,gönüllü öğretim üyemize ve Üniversite öğrencilerimize teşekkür ediyorum .Bunun yanısıra çok güzel bir kütüphane yapılmış okul kapıları değiştirilmiş toplam 15.000 tl maliyetli işler gönüllü insanlarımızın okula sahip çıkması ile sonuçlandırılmıştır. Bu gönlü bol insanlar gönüllü olarak okulumuzun kalitesinin artmasına katkılarını sunmuşlar,Okullarına sahip çıkmışlardır.Kendilerine örnek davranışlarından dolayı teşekkür ediyoruz..Bu çalışmaların projesini yapan okul müdürü,md.yard.öğretmen ile Okul A.B.Yönetimine ve herşeyin en iyisine layık öğrencilerimize teşekkür ediyorum.Devletin okulu kavramından bizim okulumuz kavramına zihniyet değişimini gerçekleştirerek katkı sunan herkese teşekkürler.Hayırseverlerimizin ve velilerimizin diğer okullarımıza katkılarınıda bekliyoruz.Yapılan yatırım geleceğimizin emanetcisi çocuklarımıza yapılmaktadır.Gönlü bizle olan herkese teşekkürler.

    1. ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ HOCAM BEN YARDIM ETTTİĞİNİZ ÖĞRENCİLERDEN İM 4/A SINIFINDAN MELİH KAYA VE YANIMDAKİ ARKADAŞIM, EMİRCAN TEKRAR TEŞEKKÜR EDERİZ:D

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir