DİKER, CHP MUDURNU BELEDİYE BAŞKANI ADAY ADAYI


DİKER, CHP MUDURNU BELEDİYE BAŞKANI ADAY ADAYI

Bolu’nun  Mudurnu ilçesinde  Cumhuriyet Halk Partisi Mudurnu  Belediye Başkanlığı Aday adaylığı başvurusu için Hulusi DİKER İlçe Başkanlığına  dosya sunumunu yaptı.

 

Mudurnu ilçesinde   Esnaf Kefalet Kooperatifi ve Mudurnu 2 Nolu Motorlu taşıyıcılar kooperatif Başkanlıklarını yürüten Hulusi DİKER  CHP den Mudurnu Belediye Başkan Aday adaylığı için ilçe teşkilatına  müracaatını yaptı.

 

CHP Mudurnu Belediye Başkan Aday Adayı Hulusi DİKER  yaklaşık olarak bir aydan bu yana  hazırlıkları yaptıklarını ifade ederek,  son gün olan 2 Eylül de  İlçe Başkanlığına gelerek  ilçe Başkanımıza Belediye Meclis Üyesi Aday adayı 9 arkadaşımın dosyaları ile birlikte  Aday adaylığı dosyamızı teslim ettim, inşallah bundan sonra hayırlısı ne ise o olsun dedi.

 

DİKER, amacımız Mudurnu’ya hizmet etmek, çalışmalarımıza devam edeceğiz, herhangi bir kimse ile herhangi bir zorumuz olmayacak, Parti tüzüğümüzün  gösterdiği şekilde İlçe Başkanlığının talimatları doğrultusunda çalışmalarımız olacaktır dedi.

 

CHP Mudurnu ilçe Başkanı  Selçuk RESNE ,  Mudurnu Belediye Başkan Aday Adaylığı için Hulusi DİKER in  CHP Mudurnu ilçe Başkanlığına müracaatlarını yaptıklarını ifade ederek, Mudurnu’muz için inşallah hayırlısı olur, CHP Ailesi olarak biz her zaman birlik ve beraberlikten yanayız, Adaylar bu süreçte kendilerini gösterecekler, iyi şekilde izah edecekler , Temayül yoklaması sonucunda , üyelerimizin vereceği kararlar doğrultusunda i adayımızı ve Belediye Meclis üyelerimizi belirleyerek  Mudurnu’muz için hayırlısının olmasını temenni ediyorum dedi.

 

Haber: AYDIN ÖZPELİT

www.mudurnuhaber.com

“DİKER, CHP MUDURNU BELEDİYE BAŞKANI ADAY ADAYI” için bir yanıt

  1. Değerli asker arkadaşım ve de dezeoğlu Mevla hakkında hayırlısını nasip etsin, kararını tebrik eder, başarılar dilerim. Mevlam yar ve yardımcın olsun.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir