Demirciler Çarşısı İmza Topluyor

Demirciler Çarşısı  İmza Topluyor

Mudurnu ilçesi Demirci ve Bakırcılar Çarşısı Esnafları Mudurnu Belediyesinin   Trafiğe Kapattığı Çarşının yeniden açılması için imza kampanyası başlattı.

Mudurnulu Demirci Ustası ismail ATLI, çarşıda uygulanan DUBA uygulamasının kaldırılması için Çarşı Esnafından İmza toplayarak Mudurnu Kaymakamlığına  verecek.

 

 AHİ BABA DA DESTEKÇİ

Mudurnu Demirci ve Bakırcılar Çarşısındaki  Trafik düzeninin eski haline gelmesi için Çarşının En Yaşlı esnaflarından ve Mudurnu nun Ahi Babası Mehmet ŞENKAYA nın da imzası bulunuyor.

Toplanan İmzalar Mudurnu  Kaymakamlığı ve oradan da ilçe Trafik Komisyonuna iletilerek  çarşının eski haline getirilmesi istenecek. Trafik Komisyonu nun  çarşı ile ilgili nasıl bir kara alacağı ilerleyen  günlerde netlik kazanacak ve bu kararın Mudurnu Belediyesi tarafından nasıl  uygulanacağı  merakla bekleniyor.

www.mudurnuhaber.com

“Demirciler Çarşısı İmza Topluyor” için 4 yanıt

  1. otomobil geçişi olursa dükkanların önleri otomobil parkı haline geleceğinden böylesi daha güzeldi bence mudurnu nun yeni gelişen bir caddesi oluyordu böyle olması daha güzel bence…otomobiller başka altarnatif bulmalı…

  2. Mudurnu ilçesi Demirci ve Bakırcılar Çarşısı Esnafları Mudurnu Belediyesinin Trafiğe Kapattığı Çarşının yeniden açılması için imza kampanyası başlattığınız söylüyorsunuz. yahu zaten her taraf araç dolu. vatandaş ve ilçeye gelenler buralarda rahat bir nefes alsın. rahat gezebilsin diye böyle bir uygulama yapılmış. bırakında buralar olsun rahat bir nefes alabilsin. temiz ve nezih bir ortam yaratılmış daha ne istiyorsunuz. zaten özel araçlarınızı çekiyorsunuz. tır çekecek değilsiniz ya….

  3. ÇARŞI BU YENİ HALİYLE DAHA İYİ OLDUĞU SÖYLENİLİYOR.DIŞARDAN MUDURNUYA GELENLER DEN DUYDUM. YILLAR ÖNCE DEMİRCİLER ÇARŞISINA GİRERKEN KANDIRALILARIN SİMİTCİ FIRINI,YANINDA RAHMETLİ FETTAH DEDE DEMİR DÖVER VE ARABALARIN TEKERLEKLERİNE DEMİR KASNAKLAR TAKILIR,YUKARI DOĞRU NALBANTLAR,BAKIRCILAR,DİYE GİDER ÇARŞIDAN ÇIKIŞTADA NALBANT VEYSEL AMCA VARDI.SANAT OZAMANLARDA MUDURNU İLÇESİNDE EN İYİ TEKNOLEJİYİ YAKIN TAKİP EDEN USTALARL A DOLUYDU.SABAH SEFTESİ YAPAN ,YAPMAYANA MÜŞTERİ GÖNDERİLİRDİ.GÖNÜL İSTERKİ TURİST GELDİĞİNDE BİR AT NALLANSIN,BİR PULLUK TAMİR EDİLİP ANLATILSIN BUNUN GİBİ DAHA NELER NELER YAPILABİLİR AMA YAPACAK KİM KALDI. O ÇARŞIDA ÇALIŞIP ARAMIZDAN AYRILANLARIN MEKANI CENNET OLSUN .SAYGILARIMLA.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir