Cumhurbaşkanı Gül’den Bolulu Hayırseverlere Plaket

Beypiliç Entegre tesislerini gezen Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Bolu Valiliği’nin onuruna verdiği yemeğe katılmak için Karacasu Beldesi’ndeki Gazelle Otele gitti. Cumhurbaşkanı Gül, şehit aileleriyle selamlaştıktan sonra Bolu’da eğitim ve sağlık alanında yatırım yapan 9 hayırsevere plaket verdi. MUDURNU LU HAYIRSEVER PLAKET CUMHURBAŞKANI GÜL www.mudurnuhaber.com

Hayırseverlerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra Cumhurbaşkanı Abdullah GÜL bir konuşma yaptı.

MUDURNU HABER www.mudurnuhaber.com

 Mudurnulu Hayırsever İşadamı Süreyya ASTARCI da Plaket aldı.

Mudurnulu Hayırsever işadamı Süreyya ASTARCI ve beraberindeki 9 Bolulu Hayırsever işadamı Gazelle otelde  Cumhurbaşkanı Abdullah GÜL tarafından  Plaket verildi.

 

www.mudurnuhaber.com

 

“Cumhurbaşkanı Gül’den Bolulu Hayırseverlere Plaket” için 4 yanıt

  1. SÜREYYA ASTARCI ya afrika cumhurbaşkanı plaket vermesi lazımdı.İŞÇİLERİ AFRİKADAN GETİRECEKTİ YA;ARKADAŞ BU ÖDÜLLERDE,ZATEN ONDAN SONRA HAYIR SEVER OLUYORLAR

  2. Allah razı olsun, Süreyya AMCA dan. Bizlere yıllardır ağabeylik yaptı ASTARCININ şirketi adı ile, sağolsun onun sayesinde EMEKLİ olduk. Ailemiz ile Mudurnu dan ayrıldık,Eğitim nedeni ile, ama Abant sevdalısı adıyla yazan arkadaş sanırım mudurnuda yaşamıyor.
    Afrikadan süreyya amca hiçbir zaman eleman getirmediki, sanırım bu Abantlı arkadaş başkası ile karıştırıyor. Her kes iş olsun diye yazarsa olacağı bu.

  3. abant sevdalısı rumuzlu afrikadan işçi getirelim sözünün sahibi su andaki mudurnu tavukçuluk sahibi zuhal daştandır.ama lafı kimin söylediği anlaman insanlara bilip bilmeden sataşman önce bu lafı kim kullanmış bileceksin öğrendinmi doğruyu hayatında kaç kişi çalıştırdın yanında yada iş ürettin böyle insanlar olsa boluda fabrika bile olmaz.boluda kaç tane bolulu esnaf var göstersene ama senin gibi kafalar bu memlekete hizmet edenlere rasgele laf atar.

    1. Bende hiç olmazsa kafa var,sende oda yok.Ayrıca bolu lu esnafların hepsi kürt.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir