BU AYIP BİZE YETER

BU AYIP BİZE YETER

Turizm şehri neden olamıyoruz diye sürekli kendi kendimize soruyoruz, işte  bu haberde neden Turizm şehri olamadığımız kanıtı ile  belli oluyor.

Mudurnu Taşkesti karayolu üzerinde bulunan ve yöre halkının Karapınar Kavağı Çeşmesi diye adlandırdığı  ve günde binlerce aracın geçiş  güzergahı olan alanda bulunan çeşmenin hali içler acısı !

2016 yılında Mudurnu Orman işletme müdürlüğü tarafından restore ve çevre düzenlemesi yapılan Karapınar Çeşmesinin son hali  bölgeden geçenlere Mudurnu’da Turizm böylemi yapılıyor dedirtiyor.

ÇEVRE DUYARLILIĞINDAN YOKSUN İNSANLAR

Yıl boyunca gürül,gürül ve buz gibi  Yaylalardan gelen suların akıp, yoldan geçenleri hem serinletmesi hemde şifa olması için içilen Karapınar Kavağı suyunun aktığı çeşme  kendini bilmez vatandaşların attığı Çöpler ile adeta Çöplüğe dönmüş durumda.

Gerek  Taşkesti Sarot Termal , Gerek V Orman ve çevredeki diğer  Turizm  bölgelerine geçişte ve en önemlisi Ankara İstanbul karayolu üzerinde bulunan bu güzelim mekanı ve diğer mesire ve eğlence yerlerini  lütfen temiz tutalım.

MUDURNU HABER

www.mudurnuhaber.com

30.12.2022

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir