Bolu’dan Çaykara’ya Gelin Geldi

Bolu’dan Çaykara’ya Gelin Geldi

Çaykara, Kabataş Köyünden eski Trabzon Vakıflar Bölge Müdürü Yakup –Ganime Aktürk çiftlerinin Jeofizik Mühendisi oğlu Yunus Emre ile Bolu Mudurlu İlçesinden, Orhan-Ayla Aydınlı ailesinin biricik kızları Dilek Aydınlı Trabzon Park düğün salonunda düzenlenen düğünle bir ömür boyu mutluluğa yelken açtılar.

Bolu'dan Çaykara'ya Gelin Geldi

Kalabalık ve seçkin davetlilerin katıldığı muhteşem düğünde,  Aktürk ve Aydınlı aileleri davetlilerle tek tek ilgilendi.

Düğün töreni tek kelimeyle muhteşem oldu. Çok sayıda davetlinin katıldığı düğün törenine, yöremizin Sanatçılarından, Sedat Kaygusuz’un Kemençe eşliğinde söylediği yöresel türküler, salonu adeta karnaval yerine döndürdü.
Düğünde, müzik ekibinin romantik şarkıları altında uzun süre dans eden çiftlerin, davetlilerin de eğlenceye katılması düğün töreninde görsel bir şölen oluşturdu. Ayrıca Folklor ekibinin gösterdiği horon figürleri ilgi ile izlendi.
Kaynak: Çaykara GÜNDEM Gazetesi
www.mudurnuhaber.com

 

“Bolu’dan Çaykara’ya Gelin Geldi” için 2 yanıt

  1. Çaykara’lı ve Mudurnu’dan evli birisi olarak bu haberi okuyunca çok mütehassis oldum. Çiftimize Allah’tan mutluluklar diler,en yakın zamanda tanışmak görüşmek temennisiyle hayırlı ve mutlu günler dilerim…

  2. Orhan abiciğim tebrik ederim, kızımız mutlu olsun bahtı açık olsun.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir