BİZİM İPEKYOLU DERGİSİ HAZIRLANIYOR

Bizim İPEKYOLU Dergisi Temmuz 2012 tarihinde yayın hayatına merhaba diyecek.

Mudurnu Haber ve Mudurnu Fotoğrafçılık iştiraki olan  Bizim İPEKYOLU Dergisi Temmuz 2012 tarihinde yayın hayatına başlayıp, 2 ayda bir okuyucu ile buluşacak.

 TARİH,KÜLTÜR, TURİZM

Bizim İPEKYOLU Dergisi Sapanca ilçesinden başlayıp Ayaş ilçesi arasındaki 13 ilçe ve 3 İlde yayın yapacak olup, Posta ve Abone sistemi ile tüm Türkiye ye gönderilecek.

 Dergide, İPEKYOLU güzergahındaki il ve ilçelerden tanıtım ve haberlerin yanısıra çeşitli  makaleler yeralacak.

Derginin  İPEKYOLU güzergahında yer alan ilçelerdeki Turizme katkısı olacağı düşüncesi ile çalışmalara başlanıldı.

Dergiye  Reklam vererek sizde katkıda bulunabilirsiniz. Ayrıca İPEKYOLU güzergahında hangi konuların işlenmesi Turizm yönünden faydalı olacağı konusunda yazı ve görüşlerinizi  ipekyoludergisi@gmail.com  e-mail adresine bekliyoruz.

Reklam ve ilanlarınız için Aydın ÖZPELİT 0535 735 91 64 Nolu telefondan iletişim kurabilirsiniz.

www.mudurnuhaber.com

 

 

“BİZİM İPEKYOLU DERGİSİ HAZIRLANIYOR” için 2 yanıt

  1. belirttiğin yapı altında o zaman kimse kimseye bir şey deimsen, herkes kendi sirkfclasyonunun devamı olan adamlar olsun. herhangi bir tanım, eleştiri yapılmasın mı oluyor?toplumun bfctfcnfcne baktığımızda zaten her alanda x’den taraf ve y’den taraf kişiler mevcut, bunlar da birbiriyle atışmaya devam ediyor. benim bencelerim ise herkesin şuku olmuş-boktan olmuş deyişi kısmında benzer bir yorum yaparak boktan olmuş demem. bunu da tanım, kfcffcr ya da herhangi bir şey kullanarak yapabilirim. bir x kişisi benim yazdıklarıma boktan olmuş dediğinde bilmişlik taslamış olmuyorsa ki bence olmuyor, ben de o vatandaşlara boktan olmuş dediğimde bilmişlik tasladığımı dfcşfcnmfcyorum. f6zetle durum herkesin bir şeyleri kendi tarafına yakın ucundan e7ekip gf6tfcrmeye e7alışması ve bu olduke7a doğal.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir