Biz el atmak zorundaydık

Biz el atmak zorundaydık

Mudurnu ilçesi Yıldırım Beyazıt Mahallesi Çavuşlar Çiftliği mevkiinde bulunan  yolun Belediyeye ait olan kısmı  İl Özel İdaresi tarafından  Asfalt bakımı yapıldı.

Mudurnu AK Parti ilçe Başkanı Ahmet UZUN,  yol çok bozuktu ve Belediye burayı yapmadı,  vatandaşlarımız mağdur oldu, bize sürekli şikayetler ve istekler geldi, bizde bu gelen istek ve şikayetlere kayıtsız kalmadık, Başbakanımızın sözü üzerine “Durmak Yok Yola Devam” sloganı ile şartları zorlayarak  Belediye sınırlarında olan bu yola Asfalt bakımı yaptık.

AK Parti ilçe Başkanı Ahmet UZUN, çalışmalar esnasında  Yıldırım Beyazıt Mahallesi Muhtarı İlhan ÖZMEN’inde  gelen hizmetlerden dolayı kendilerine teşekkür ettiğini ifade ederek , vatandaşlarımızın mağduriyetini giderdik mutluyuz dedi.

www.mudurnuhaber.com

 

“Biz el atmak zorundaydık” için 8 yanıt

  1. İlçe Başkanım Çalışmalarınız ve duyarlılığınız ilçemiz için yapılan çalışmalarını tebrik ediyoruz. Çevreli köyü yolunu da bir görüp değerlendirme yaparsanız köyümüzün yolunun asfalt ve bakıma ihtiyacı olduğunu belirtirim.

  2. iyi güzel olmuş birde karataşta yapılan köprüyü görüpte 2 kamyon çakıl atıveren olurmu 3 yıldır olmadıda

  3. Bu hizmetin bedeli AKP bütçesinden mi çıktı yani mazot parası ve asfalt bedeli sanki AKP nin veya sn ilçe Başkan’ının cebinden çıkmış gibi anladım

    Sevgiler

    1. yav arkadaşım niye muhalefet yapıyorsunuz başkan yolu amma öyle amma böyle yaptırmış hala neyin peşindesiniz teşekkürler ahmet bey sonuçta yol orası hepimizin çocuk mezarı gibiydi kaçtane araba hasar görmüştür mesela chp de yaptırsaydı mhp de kim yaptırmaya vesile olduysa allah razı olsun sonuçta hizmet şirin mudurnumuza karataşlı arkadaş sende sesini duyur

  4. Sürmeli köyü yolu dibek hanı çiftliği arası 3 yıldır el sürülmüyor buyuk koprunun kafaları asagı çöktü araçlar sert bir geçişte bir tarafı kopuyor.aynı zmanda delık deşik var olan asfaltı kaldırdılar toprak yol seçimin gelmesinimi bekliyorsunuz yoksa sürmeliden akp ye yeterlı oy çıkmadığı içinmi yapılmıyor.Birde bız ayrımcılık yapmayız dersınız.:)

  5. SAMİMİ HİZMETKARLARI, ÖNCÜLERİ, çok kısıtlı, HİLELERİ göremeyen, MESELELERİNE VAKIF olup, sahip çıkamayan, veya çıksa da , öylesine, cılız bakışlı, cılz kalkışlı, bireysel insanların çoğunlukda yaşadığı yerlerde, bu gibi olaylar olagelmiştir olagidecektir*

  6. belediye yaptırmadıda AKP ilçe başkanlığımı yaptırdı anlatılıyo bu haberde.Belediye AKP elindeykende o yol öyleydi ozaman neden yapılmadı ?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir